Hoe kunnen we de situatie in Oekraïne zien zonder naar de historie te kijken.

Hoe kunnen we de situatie in Oekraïne zien zonder naar de historie te kijken.

Rusland werd in 2017 overvallen door de Bolsjewik revolutie. Trotskists, Leninists en Marxists (allemaal Khazar communisten) mbv de britse intel probeerde Czar Nikolaas te verjagen door een revolutie te starten. Nou waarom zou men dat nu willen doen.

Oekraïne heette in de Middel Eeuwen, Khazaria. Zionist Israel is niet in Palestina maar lag in Oekistan. Babylonisch geloof van kinder offers en satanisme waren in dat land Khazaria het geloof. Christelijk Rusland vernietigde Khazaria. Het was een duivels land.

De inwoners van Khazaria vereerden dus babylonische goden als Ba’al en het Sjamanisme. Een ratjetoe. De omringende landen waren allemaal christelijk of moslim. Khazaria besloot het Judaïsme aan te hangen met een babylonische inslag. By the rivers of Babylon… u kent dit liedje vast nog wel.

Aanhangers van de Talmud niet te verwarren met Torah Joden. De Khazar Joden hadden een haakneus, blank en stonden bekend als oplichters, rovers en moordenaars. Oekraïners meldde zich aan om voor Hitler te gaan vechten tegen de russen. Google eens Khazaria voor meer info.

Nadat Rusland Khazaria had vernietigd en hun inwoners verspreid kregen de Khazars een eeuwige wrok tegen Rusland. Opmerkelijke aan Khazars is dat ondanks dat hun land vernietigd werd ze toch onafscheidelijk zijn en overal samenklitten en samenzweren.

Terug naar het heden. Khazars hebben het Westen op sleutelposities geïnfiltreerd. Khazars schreven ook de Protocollen van de geleerde ouders van Zion, een beschreven 24 stappen plan tot wereld verovering.

Het was dus niet vreemd dat na de val van de Sovjet Unie de Khazars in Washington en Londen zij hun kans schoon zagen om Oekraïne te gebruiken om de Russen dwars te zitten. De beer te porren als het ware.

State Department onder Hillary Clinton in 2014, stuurde Victoria Nudelmann (Khazar), John McCain naar Oekraïne om een coup détat in Kyiv te plegen en de gekozen president aldaar Janukovic te verjagen. Nudelmann installeerde Yatsanuk (Khazar) (‘Yats is our man’ – ‘F de EU’) als PM en Porky Poroschenko (ook Khazar) als president en daarna Zelensky (ook een Khazar) als opvolger.

De laatste is ook in Israel geweest en bezocht de Klaagmuur. Ik denk dat de huidige crisis in Oekraïne niets anders is dan een tweede communistische aanval op Rusland waarbij de Khazars weer de macht willen grijpen om de communistische heilstaat weer te stichten zoals hun voorgangers deden in 1917.

Het vermoorden van etnische russen in Donbass en het kruipen van NAVO naar de russische grens was het overschrijden van de rode lijn van Putin welke hij al in 2006 in een speech heeft duidelijk gemaakt. De enige reden voor de NAVO om naar de russische grens te kruipen is om Rusland te vernietigen.

De Khazar pers en de de Khazar financiers als De Rothchilds en Rockefellers creërden een Tsunami van propaganda bagger en stortte die over de mensheid uit. Eerst Covid en nu Oekistan. Covid was ook een Khazar aangelegenheid.

Alle CEO’s van Pharnaceuten zijn Khazars, lui aan de top van de toezichthouders FDA en EMA zijn allemaal Khazars. Eigenaars van CNN FOX CNBC ook Khazars. De Antwerpse kattevanger voor de Khazar eigenaars van alle nederlandse kranten en weekbladen.

Alle leden van de Biden administratie muv Biden en Harris zijn Khazars. Putin gaf 15 jaar lang geleden aan doe dit niet. Ga niet richting onze Russische grens. Dovemans oren.

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Tja, je kunt nu eenmaal niet de beer blijven porren en verwachten dat hij gewoon blijft slapen. Dit hebben ze 8 jaar volgehouden en de beer is eindelijk wakker geworden en begint aardig om zich heen te slaan. Dit kon niet uitblijven!!!

    comments user
    admin

    En dat allemaal om de amerikaanse hegemonie in stand te houden. Tevergeefs. De wereld heeft genoeg van de hoogmoedige schreeuwers in Washington.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.