We moeten maar geloven dat Oekraine aan het winnen is?

We moeten maar geloven dat Oekraine aan het winnen is?

De globalisten zijn in de zesde versnelling gegaan om ons te overtuigen dat hun propaganda ook maar 1 zin aan waarheid bevat. Ze logen meer dan twee jaar over Covid en nu moeten we diezelfde media wel geloven?

Allereerst de gemeenteraads verkiezingen. Ik had weer gelijk, helaas. Het zelfdestructieve kartel VVD en D66 winnen dankzij manipulatie van de uitgebrachte stemmen.

Er is door Oekraine een zeldzaam bericht uitgegaan dat buiten de media is gehouden. Een opsomming van hoe de oorlog met Rusland verloopt.

Mariopol is gedenazificeerd en onder controle van de Russen. De duizenden Oekrainse troepen die de stad voor weken onder controle hielden zijn vernietigd. In de Donbass zijn er nog twee omsingelde enclaves waar zich nog nazi oekrainse troepen bevinden in een onmogelijke situatie. De Russen willen dat ze zich overgeven. Er gebeurt daar niet veel meer. De nazis hebben geen voedsel, munitie meer.

Kyiv is ook omsingeld en dus is de oorlog al beslist. Putin wil geen slachtpartijen. Het wachten is op Zelensky overgave. Hij laat zich nog manipuleren door het Westen. De Russen hebben geen haast.

Opsomming van de Oekrainse verliezen.

Tot 16 Maart; 19.416 soldaten dood, 9.258 gewonden, 886 onbekend mogelijk gevangen genomen. 889 pantser voertuigen verloren. 412 tanks kwijt. 120 midden en lange afstand raketwerpers verloren, 102 vliegtuigen en 171 drones en 80 helicopters neergeschoten door de russen. 480 houwitzers vernietigd door de russen. Ter vergelijking, de russen verloren 2000 man en een paar tanks.

De leugenpers verteld ons dat Oekraine aan het winnen is? Het tegendeel is waar. De werkelijkheid is dat de oorlog al voorbij is alleen Zelensky en Washington (en Rutte) weten dit nog niet.

De leugenpers vertelde deze week 1 waarheid. De NAVO training basis in Lviv was getroffen door een russische raket. Putin had dit goedgekeurd want Westelijk Oekraine is nooit geen Russisch gebied geweest. (Oost en Midden Oekraine en Rusland vormden samen de Sovjet Unie)

De 20.000? zogenaamde vrijwilligers die wilden vechten tegen de Russen worden massaal door de nazis als kannonnen voer ingezet. Deze vrijwilligers zijn Oekraine al aan het ontvluchten maar worden beschoten aan de grens want ze mogen het land niet verlaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.