Is de PID terug? Politieke Covid critici belanden achter tralies

Is de PID terug? Politieke Covid critici belanden achter tralies

Ik ontmoette Willem Engel op de Koekamp in Mei 2020 in Den Haag. Hij was aan het flyeren voor zijn krant. Hij sprak mij aan en we spraken over de situatie met Covid. DE demo was oorspronkelijk op Het Plein net als een maand eerder maar die lokatie was nu verboden door Remkes. Ik keek om mij heen en zag de ME was zich aan het opstellen in zwaar pantser en had ons anti Covid protesteerders inmiddels omsingeld.

Ik vertelde Willem Engel dat ik nooit gedacht had fascisme in mijn leven nog te zullen meemaken. Wat ik zag was dat ons recht van protest met de voeten werd getreden door de plaatsvervangende burgemeester Remkens die altijd prat ging op zijn democratische inborst. En dat er een virus werd geprojecteerd als middel om de grondwet buiten werking te stellen. Dit was nog nooit vertoond.

Even later roeptoeterde de Politie van DenHaag dat wij ons moesten verwijderen om reden dat wij geen sociale anderhalve meter respecteerden. Later zou een honderdtal protesteerders worden samen gedreven bij de ingang van het NS centraal station en afgevoerd als haringen in en ton naar het politieburo.

Gearresteerd om het niet respecteren van de anderhalve meter om vervolgens als haringen in een ton te worden samen ingepakt in een te krappe bus. Later hoorde ik dat ze uren moesten blijven zitten in de De politiebus waarbij de vrouwen de urine maar lieten lopen.

De PID was een beruchte nederlandse poltieke inlichtendienst actief in nederland en indonesiƫ. De PID agenten gingen dan vooraan in het lokaal zitten waar de poltitieke manifestatie plaatsvond en de agenten hadden een stok bij zich. Als de emoties te hoog werden en er namen weren genoemd van functionarissen dat sloegen deze agenten met de stok op het podium ten teken van dat men zicht moest matigen. Na drie keer tikken met de stok werd de bijeenkomst verboden en ontbonden.

Politieke gevangenen waren er ook. Soekarno, Hatta e.a. die dan in Boven Digul werden geinterneerd. Een lokatie omringd door koppensnellers in Nieuw Guinea. Er was geen gevangenis want ontsnappen betekende een zekere koppensnelling. Men sprak van een bijzondere rechtspleging. Het is nog steeds verankerd in onze wetten.

De PID was ook in Groningen actief bij SDAP bijeenkomsten. Ik weet niet wie de politieke gevangen waren in Nederland. De Marechausse werd ingezet vooral in Groningen.

Klaarblijkelijk is de PID terug van weggeweest. Veel van deze aanklagers zijn in het Justitie apparaat gemanouvreerd door George Soros. Een tactiek is het leuren met voor ingevulde aanklacht formulieren deze getekend te krijgen door betrokkenen en dan kan de vervolging plaatsvinden.

Dit hebben we al gezien met Wilder in de minder minder zaak. Justitie leurde maandenlang met vooraf ingevulde aangifte formulieren in de marokkaanse doelgroep. Thierry Baudet werd ook aangeklaagd. En nu is het de beurt aan Willem Engel. Justitie geeft opdracht tot intimidatie middels arrestatie en start de rechtszaak op.

Protest is verankerd in de grondwet van Thorbecke. De enige reden van de PID is het intimideren zonder enige wettige grondslag een democratie (als we die nog hebben) onwaardig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.