Obama zijn Cures Wet maakte Covid mRNA expirimentele injecties mogelijk!

Obama zijn Cures Wet maakte Covid mRNA expirimentele injecties mogelijk!

Obama Cures wet van Dec 13 20016. Opium zou een bedreiging zijn voor de amerikaanse bevolking maar het was feitelijk ontworpen om big Pharma zonder toezicht ongehinderd medische expirimenten op de bevolking uit te laten voeren. De FDA was tegen deze wet omdat het hun toezicht ondergraaft. (is ook gebeurd)

Een andere naam voor de Cures Wet was de Moonshot Act. Laat nu Pfizer CEO Boerla een boek hebben geschreven met dezelfde naam: Moonshot. Hoe toevallig? De big Pharma lobbyisten krijgen het voor elkaar.

Wat in de Cures wet beschreven staat is ongelofelijk. Het komt hierop neer dat big Pharma mag expirimenteren met hoog risico medische precisie medicatie op de bevolking zonder toezicht van de FDA. Het was feitelijke een overdracht van de bevolking aan big Pharma ga gerust je gang met medische expirimenten op de bevolking en geen consequenties voor Pharma als jullie proefkonijnen vermoorden.

1,5 miljard was gegeven door Capitol Hill aan de NIH die vervolgens het aan big Pharma gaf.

Onderdeel van de Cures Act, ik noem het de Cull act, (van culling people-opruimen van mensen). Men zocht dus een manier om met het DARPA hersenen initiatief een methode te vinden om te expirimenteren op niets vermoedende mensen m.b.v. een zogenaamd media gehyped virus. De bevolking zou dan gratis voor niets hun arm aanbieden aan big Pharma om zich te laten inspuiten met een biowapen.

Onderzoek om m.b.v. nano grafeen (hallo grafeen zat in de Covid injecies!) modulatie van de hersen cellen om de menselijke hersenen te kunnen koppelen aan electronische apparatuur mogelijk te maken was onderdeel van het Darpa hersen initiatief. Klaarblijkelijk werkte grafeen niet want de ontvangers gingen dood. Er was ook wat over grafeen en 5G dat de laatste de eerste actief kon maken.

Nu wordt heel duidelijk dat de opzet van de Obama Cures Act in 2016 was om big Pharma expirimenten te laten uitvoeren op de bevolking zonder consequenties voor big Pharma zelf onder het mom van Covid19.

Men zocht hiermee naar een manier om 24/7 te spioneren op de bevolking omdat het middel wat men daarvoor gebruikte, Windows computers met open deurtjes naar de NSA (een soort CIA maar dan binnenlands) toe, werden vervangen door tablets. U weet wel Windows XP, Vista, 7 en 10 met virus updates omdat sommige poortjes werden gevonden door hackers en die moesten gesloten en ander poortjes weer opengezet.

Ik zelf zag een keer de pc muis een eigen leven leiden. Het bleek dat er iemand op mijn Windows PC bezig was.

De NiH kreeeg toestemming in 2017 om precisie medicijnen als mRNA toe te passen. mRNA was bekend van het bestrijden van kanker m.b.v expirimenten op kanker patienten maar nu werd mRNA op de hele bevolking toegepast om zogenaamd een Covid long infectie te bestrijden. Dit vond ik raar want een injectie komt in de bloedbaan en kan niet in de longen komen waar de infectie zit.

In de medische wereld was het tot op heden altijd zo dat als je een long infectie hebt dan gebruik je geen injecties in de bloedbaan maar sterioden of anti-biotica. Injecties in de bloedbaan zijn zinloos.

Injecties met mRNA gaat naar de organen en lymfe klieren. Daar zit de infectie niet. Maar de lever is wel belangrijk om de spike protein in de DNA geschreven te krijgen.

Maar er komt een Cures Act 2.0 aaan goedgekeurd op Capitol Hill in November ’21. Wat daarin staat??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.