Monseigneur Vigano verklaring over de oorlog in Oekraine

Monseigneur Vigano verklaring over de oorlog in Oekraine

Al lezende dit weekeinde kwam ik de verklaring tegen van monseigneur Vigano, een uitgesproken tegenstander van globalist Paus Francis. Hij was ook fel tegen de Covid waanzin.

Hij schreef daarin over een uitspraak van Victoria Nuland, de vrouw van Kagan een advocaat van oorlogen om de US als hegemonische draak in stand te houden ten koste van alles. De man achter 9/11, Iraq oorlog, 7 landen in vijf jaar. PNAC. het programma voor the nieuwe amerikaanse eeuw.

Nuland uitspraak betrof dat als Putin Oekraine binnenvalt dan is Nordstream2 dood.

Dit lezende ging mij een licht op. Ik dacht dat het Oekraine geval ging om Putin op de knieën te krijgen en de Krim als navo basis. De echte reden achter de kleuren revolutie in 2005, Maidan in 2014, Bio laboratoria, raketten installeren aan de russische grens, vliegen met nucleaire bommenwerpers langs de russische grens, vermoorden van etnische russen in Donbass draait allemaal om Duitsland en west europa binnen de amerikaanse invloedsfeer te houden. Na 1945 zijn de amerikanen nooit meer weggegaan.

Het gaat dus niet om Oekraine, Oekraine wordt alleen maar gebruikt om Nordstream2 gas pijplijn on zeep te helpen. Een Rusland die gas en olie levert en grondstoffen als titanium, palladium, kunstmest enz. zou dan de nieuwe leider zijn en Europa domineren en amerikaanse invloed opheffen. NAVO en de amerikaanse invloed staat dus op het spel.

Washington is bereid om te sterven om zijn hegemonie te behouden want de risico’s van dit spel zijn een nucleaire oorlog met Rusland. De Russen hebben van nature een minderwaardigheids complex. Ze zijn bereid te sterven als ze niet gewaardeerd worden.

Een goede vriend van Putin, een nieuwslezer, kon het niet treffender zeggen. Als er geen plaats is op deze wereld voor Russen dan is er voor de rest ook geen plaats.

2 REACTIES

comments user
admin

Russen leveren grondstoffen, amerikanen leveren alleen maar bommen.

comments user
Qualitymanager

Hij heeft absoluut gelijk! De Russen zijn veel waardevoller als bondgenoot dan die hele VS….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.