En weer een hoax verklaard en gelijk gekregen!

En weer een hoax verklaard en gelijk gekregen!

Edward Dowd is een voormalig Wallstreet Blackrock analist die de gave heeft ruwe data te vervatten in overzichtelijke tabellen. Hij werd beroemd toen hij de data van Pfizer omzette naar welke fiool nummers van Pfizer en Moderna het meest dodelijk bleken en welke nummers minder dodelijk waren.

De slachtoffers konden eenvoudig hun batchnummer opzoeken en eenvoudig controleren hoe gevaarlijk de het nummer is waarmee ze ingespoten waren geweest en hoeveel er aan overleden waren.

Hij toont nu middels data om te zetten in tabellen dat de Delta strain niet bestond. De mortaliteit door vaccinaties in Januari 2021 startte in Juli 2021 tol te eisen en was de verklaring van oversterfte in augustus, september en october en niet de zogenaamde Delta strain. In NL stierven zo’n 4000 mensen meer dan voorgaande jaren. Zelfs in het pandemie jaar 2020 was er ondersterfte.

Hij vergeleek de gevaccineerde groepen met de ongevaccineerden. Authoriteiten roep toeterden over de ‘gevaarlijke’ Delta om de vaccinaties mortaliteit te verbloemen en meer slachtoffers te creeeren. Het was allemaal gebaseerd op leugens.

De Delta variant was dus puur marketing voor ‘neem de booster’. Crimineel op z’n minst te noemen.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Waarom verbaast me dat nou niet????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.