De Globalisten kunnen ons alleen manipuleren door angst.

De Globalisten kunnen ons alleen manipuleren door angst.

Angst is het gereedschap waar de globalisten een voorkeur voor hebben. Angst voor het virus is vervangen voor de angst voor de atoombom.

De meeste mensen zijn zo dom als het achtereind van een varken, domme ezels. Hebben ze dan niets geleerd van twee jaar angst zaaien over een virus waarvan je niet eens merkt dat je het gehad hebt of niet?

Voel je je niet lekker dan ging je naar de huisarts. Nu reclame borden langs de weg effe testen voor vertrek, of voel je je niet lekker laat je testen in de test straat. En niemand die zich afvraagt waarom dit gebeurt.

En zo gingen we van angst voor een virus naar angst voor de atoombomb. ‘Die gek van een Putin die op de knop kan drukken en atoombommen lanceren’ roepen mensen de media na. Dan ineens ook de liefde voor een land waarvan de meesten schapen tot kort geleden nog nooit van gehoord hadden. Maar de media verteld ons we moeten van ze houden en ze opvangen en geld en kleding geven.

Nogmaals er is niemand die vragen stelt. Men papagaait de media na. ‘Putin is een oorlogsmisdadiger en een Hitler’. Er wordt dan ook altijd de Tweede Wereldoorlog bijgehaald om een tegenstander te duiden.

Al deze propaganda heeft als doel om u bang en gehoorzaam te maken. De media is hierbij de spreekbuis van de 1% die de laatste 50 jaar niets anders heeft gedaan dan arme landen en uw spaar rekening te plunderen.

Waarom Putin deze oorlog is gestart? Die vragen worden niet gesteld door de goegemeente. Het is gemakkelijker de propaganda verder te roeptoeteren dan zelf eens na te denken en echt onderzoek te doen.

Een verstandig iemand zei ooit. Als je vrijheid inruilt voor veiligheid eindig je zonder beiden. (in een gulag).

Helmut Schmidt zei in de jaren zeventig eens, democratiƫn eindigen altijd als totalitaire staat. Ik geef de EU niet meer dan 30 jaar.

Als je niet om je vrijheid geeft eindig je als slaaf op een plantage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.