De Covid19 hoax is nu vervangen door de Oekraïne hoax maar de toolbox is er nog steeds

De Covid19 hoax is nu vervangen door de Oekraïne hoax maar de toolbox is er nog steeds

Heeft u het al gemerkt? De gigantische Oekraïne bagger die over ons is uitgestort, sinds Putin opdracht heeft gegeven schoon schip te maken in Oekraïne, begint een beetje te minderen en langzaam aan bericht dezelfde bagger media nu over de volgende ‘gevaarlijke mutatie’. Het besmettingen circus gaat overigens wel gewoon door net als de injecties.

Ga maar eens op Google en type ‘www’ in, en daar is ie nog steeds bovenaan ‘afspraak maken met en vaccinatiecentrum’. De Covid19 hoax is nog niet verdwenen. De toolbox met Covid19 is nog steeds aanwezig.

Ik verwacht, nu er niet zoveel meer te berichten valt over Oekraïne, dat Covid wel weer opgestart zal gaan worden. Zelf vermoed ik dat ze weer met een virus gaan komen maar dan i.c.m. CO2. Bijvoorbeeld een virus dat ontstaan is door teveel CO2 in de lucht of zoiets.

Teken aan de wand is dat het Rutte Regime net als de EU lidstaten maar ook Verenigd Koninkrijk de publieke gezondheid ivm pandemiën heeft overgedragen aan de Wereld Gezondheids Organisatie, de WHO.

Zo hopen de globalisten de volgende keer de bestaande loopholes en wetten te kunnen omzeilen met verplichte inoculatie met een biowapen en andere draconische vrijheids beperkende maatregelen als we zagen in Canada en elders. Confiscatie van eigendommen en gevangenis straf zonder proces. Indien de WHO oekazes niet worden uitgevoerd dan volgen er sancties tegen dat land.

De ondertekenaars hebben zich verplicht tot dwang uitvoer onder bevel van de WHO oekazes. Dat is de VN en is de wereld regering opgericht door de Rockefellers en Rothschilds na de Tweede Wereldoorlog. Er hoeft namelijk geen verantwoordelijkheid te worden afgelegd door de WHO. Ik denk niet dat dit gaat werken want zo’n succes was deze club niet in de laatste twee jaar.

I.p.v. alleen DeJonge als kop van Jut is de hele NL regering en het partijen kartel kop van Jut.

Twee jaar lang stonden op de borden boven de snelweg te lezen blijf thuis. D.w.z. gebruik je auto niet, werk vanuit huis. Dit had meer met de CO2 agenda van doen dan met een virus. Nog nooit werden Nederlanders geadviseerd thuis te blijven vanwege een virus. Zelfs niet met SARS, H1N1, AIDS, Polio.

De Delta variant van een half jaar geleden werd bewezen door oud Blackrock Edward Dowd kristalhelder als een direct gevolg van de Covid injecties in de eerste helft van 2021. De Data gepubliceerd door Pfizer is daar kristalhelder over. Uiteindelijk moesten ze iets verzinnen om de oversterfte te verklaren.

We zagen dit al onverwacht in de maand Juli 2021 als de gevolgen van de massale injecties met het Covid biowapen en in Augustus was daar Delta.

Opmerkelijk genoeg geen bericht in de media terwijl dit toch wel ingeslagen is als een bom in de financiele wereld. Rusland wil voortaan betaald worden voor gas, olie (mogelijk ook kunstmest en titanium) in roebels. Dit betekent de dood van de dominantie van de dollar. Welkom olie roebel.

De Russen willen nu betaald worden in roebels of goud voor hun olie. Dat wilde Saddam Hussein (euro’s) en Ghadaffy (goud) ook en en nu dus Vladimir Putin. Direct begonnen de bekende Washington en London media en politici te roepen over regime change in Moskou en het liefst fortuyniseren van Putin.

Later ontkennen ze dit gezegd te hebben. En de bagger media? Geen piep.

Het lot van Saddam en Moammar zijn genoegzaam bekend. The Empire of Lies, evil, loot & plunder kunnen niet overleven als er voortaan betaald moet worden in roebel en goud. Het zal het Westen failliet maken. Duitsland piept nu het hardst en daar roepen nu dat ze niet gaan betalen in roebel voor gas en olie.

De roebel zal gigantisch in waarde gaan stijgen en de dollar zal vallen. India en China zijn ook al aan boord met de Russen. Het onbeperkt printen van dollars zal nu aflopen. Super inflatie komt eraan.

Ook de EU heeft dezelfde signalen afgegeven. Ze zullen echter wel moeten. Moskou bij monde van persvoorlichter Dimitri Peshkov heeft al gezegd Rusland is geen charitatieve instelling. Geen roebels dan ook geen olie en gas.

Washington’s geliefde optie oorlog en invasie (van Rusland, die geluiden hoor je al) is niet mogelijk omdat men het geld en leger er niet meer voor heeft. Een onverwachte nucleaire aanval op Rusland wordt ook al geopperd. Washington is verworden tot een reus op lemen voeten.

Wordt vervolgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.