Grote politieke verschuivingen verwacht, chaos.

Grote politieke verschuivingen verwacht, chaos.

Het is de hopenloze Von der Leyen, kanselier Scholz en Bankster boy Macron gelukt. Na de Covid hoax en het poken van de Russische Beer is het ze gelukt om de EU Titanic op de IJsberg klippen te laten lopen i.o.v. de WEF gekkies die Putin haten om TheGreatReset.

Morgen moet de EU voor geleverd gas in roebels gaan betalen of de pijplijn gaat op slot. Het is waanzinnig dat Duitsland weigert te betalen in roebels maar de Russen zijn door diezelfde EU muppets uit SWIFT gegooid dwz Putin kan niets meer aanvangen met euros of dollars. Hij kan ze niet inwisselen daardoor zijn euro en dollar als wc papier voor hem.

Dimitry Peskov zei daarom Rusland is geen charitatieve instelling. Wij leveren geen gratis gas. Sterker de voorzitter van de Doema heeft al gezegd, niet alleen ons gas maar al onze grondstoffen moeten betaald in roebel. Neongas voor de chip makers, kunstmest voor de landbouw. Olie voor onze windturbines. Titanium voor Airbus en Boeing enz.

Ik verwacht dan ook extreem grote tekorten en daardoor een ongekende economische chaos. In Berlijn en Brussel verwijst men nu naar een deal met Amerikaans gas en Qatari gas maar beide hebben geen gas pijpleidingen naar Europa. Qatar gaat niet leveren en Amerika kan alleen kleine hoeveelheden leveren. Libië zou alternatief zijn ware het niet dat Obama daar een bom op gegooid heeft tien jaren geleden.

Rutte met zijn grote mond zal op zn knieen naar Putin moeten om hem te smeken gas te leveren. We moesten toch van het gas af? Dit gaat nu snel geregeld worden. Verwarming op gas? Heet water uit de kraan? Autogas? Electriciteit uit gas? Vergeet het maar.

Alleen met je benzine auto kom je nog weg.Terug naar de jaren zestig door de stupiditeiten van deze incompetente WEF young global leaders.

In de Lidl werd ik aangesproken door een oudere vrouw die zei dat het slechter was in de Oekraïne dan hier. Ik zei dat kan verkeren.Dat krijg je als je de beer port in opdracht van die gekke globalisten zonder backup plan. Binnenkort betaal je voor deze Oekraïne bulshit. Haar reactie? Laten het er maar niet over hebben. Domme propaganda papagaaien die het straks fors gaan merken in hun portemonnee. Oekraïne is niet eens EU lid! Steek de geel blauwe vlag uit. 3x Hoera voor Zelensky. Ongelooflijke domheid.

Reinier Fullmich werd geinterviewed door Infowars vandaag en zei een aanval door de NATO op Rusland en een europees weide oorlog te verwachten dit najaar. Een oorlog om grondstoffen. De existentie van westeuropa staat op het spel.

Ik verwacht een grote politieke crisis in Berlijn en Parijs. Verkiezingen komen eraan in Frankrijk. Eens kijken hoe de fransen gaan stemmen als het gas op is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.