De totalitaire staat genaamd Europese Unie

De totalitaire staat genaamd Europese Unie

Helmut Schmidt zei in de jaren zeventig het eind doel van de Europese Unie is de Totalitaire Staat. Hij verwachtte dit binnen dertig jaar. Het heeft iets langer geduurd.

Op 1 Juli dit jaar zullen alle EU lidstaten de credit score (een systeem van totale controle als in China met beloning als je je voorbeeldig gedraagt en straf als je te kritisch bent of de opgelegde task niet goed uitvoert) voor akkoord moeten tekenen.

Dit systeem zou dan per 1 oktober of eerder ingevoerd gaan worden. Contant geld zal langzamerhand worden afgeschaft en vervangen door alleen nog een bankrekening en betalen via overboeking middels computer of smartphone.

Mogelijk zullen pin automaten worden omgebouwd om als bankcomputer te dienen voor mensen die geen smartphone hebben of willen hebben. Portugal kent al jaren zo’n type bank pinautomaat. Je voert het rekeningnummer in en het bedrag en bevestig de betaling middels bankpas.

Als genoeg mensen bij de invoering van dit controle systeem weigeren zal het mislukken. De beloning/straf systeem is de voorbode voor een toekomstig totalitair slaven bestaan. Verplichte vaccinatie zal beloond worden en weigeren zal bestraft worden met debitering.

De QR code was alleen een test om te zien hoeveel mensen dit systeem zouden willen accepteren. Ik denk dat als 20% weigert het niet gaat lukken dit in te voeren.

Verwacht een massale media campagne komende zomer compleet met beloning en bedreiging om de mensen die er niets in zien te dwingen via de door globalisten geliefde angst methode, als gezien in Oostenrijk verplichtte vaccinatie, psychologisch te dwingen eraan mee te werken.

Sociale media als Facebook en Twitter zullen de afwijkende meningen verder de mond snoeren. Wij kunnen deze dystopische agenda alleen stoppen door ons luie gat los te maken van de zitbank en op alle beschikbare objecten te gaan stickeren en vlugschriften te verspreiden. Gelukkig zie ik die al met ‘geen Chinees systeem hier’.

Het laatste wordt onze nieuwe sociale media als internet (aldus Schwab) verder zal worden ingeperkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.