Waarom steun het Westen nazi Oekraïne?

Waarom steun het Westen nazi Oekraïne?

Om de huidige situatie in Oekraïne te begrijpen moeten we terug in de historie en om precies te zijn NAZI Duitsland. Velen zullen daar verbaasd over zijn. Een tipje van de sluier. Iedere politicus in nederland die zich tegen de Agenda keert wordt steevast betiteld als een nazi.

Het gebeurde met Janmaat, Fortuyn, Wilders en Baudet. Beschuldig de ander van wat jezelf beoogt. De geheime Agenda van Rutte is (mogelijk weet hij dit niet eens) is nazisme invoeren.

Wat is nazisme? Mussolini beschreef dit zelf als de samensmelting van overheid en corporatisme. Afbeelding is de fascii (een bundel van samengebonden stokken) en zie je op vele plaatsen terug.

De Fascii – Lincoln Monument, Hoog gerechtshoven, Capitol Hill maar ook in Europese gebouwen te zien.

Hillery Clinton hanteerde Stronger Together (fascii), Joe Biden hanteerde Build Back Better (fascii). Wat ze hiermee bedoelen is fascisme. Het samen gaan van overheden en bedrijfsleven eigenlijk bedrijven die als overheden gaan functioneren.

Dit is precies ook de bedoeling achter VN Agenda21 en nu Agenda 2030, Covid (pharma schrijft overheden de wet voor) TheGreatReset.

Gedurende de Covid hoax kregen overheden wetten opgelegt door pharma als geen garantie op de prik, geen klachten mogelijkheid, verplichte afname ook na de plandemie, pharma mag beslag leggen op staats eigendom. Deze voorwaarden werden in India publiek gemaakt en er werd verontwaardigd op gereageerd. Zoveel macht van bedrijven over overheden.

Dit is de achtergrond achter bovenstaande agenda’s. Waarom gaat dit terug naar Hitler? Hitler was een instrument van Royal Dutch Shell. Hitler was aangezocht als een instrument om het AngloGermaanse Rijk te stichten ook wel Derde Rijk genoemd. Klaus Schwab heeft het over de Vierde Industriële Revolutie. Dwz het Vierde Rijk.

Om hun bedoelingen te verbloemen verbergen deze globalisten zich achter diverse organisaties. Prins Bernhard stichtte de Bilderberg Conferentie nu bestuurd door Beatrix. Bernhard stichtte ook het World Wildlife Fund. Een depopulatie Agenda om Afrika terug te geven aan de natuur middels ontvolking. Prins Philip bestuurde WWF een tijdje.

De Council Of Foreign Relations CFR, ook wel het moederschip genoemd, stuurt de NAVO aan en de WEF. Dan is er ook nog Commision of 300, Bilderberg, Club van Rome. Grappig is dat ze allemaal lui aan het hoofd hebben die met dezelfde tong spreken. Dwang aan de bevolking opleggen en depopulatie. Geen vrije wil meer en geen vrijheid van spreken.

Larry Fink van BlackRock, Richard Haass van CFR, Klaus Schwab van de WEF, Stoltenberg van NAVO.

Terug naar Oekraïne. Hitler’s beste leger onderdeel bestond uit Oekraïners. Ze zijn er nog steeds trots op en ja Oekraïners zijn ook voor een deel faux pas Joden. Na de oorlog werd Hitler zwart gemaakt terwijl hij juist de Agenda uitvoerde.

Vele foto’s zijn er waarin bijvoorbeeld huidig engelse koningin als kind de hitlergroet brengt maar ook ontmoetingen van king Edward met Hitler. Hitler besprak met de engelse koning dat China en India nooit gesteund mogen worden om een industrie op te bouwen. Dat is wel gebeurd. China kreeg alle industrie banen, patenten en machines gratis.

De engelse koning Edward was een groot bewonderaar van Hitler en de laatste wilde na alle militaire successen ineens een grotere rol gaan spelen. Daar ging het fout. Operatie Barbarossa (inval in Rusland) komt voort uit de haat die de Royals in het Westen koesteren tegen de slavische volken als Rusland. Operatie Barbaren (zo worden de russen nog steeds gezien in kringen) liep fout af bij Stalingrad. Hitler en de derde revolutie liep spaak.

Die haat leidde tot de Rusische revolutie in 1917 maar ook de haat voor Stalin. Een vergeten feit is dat D-Day pas kwam nadat Stalin het Duitse leger in Polen al verslagen had. De angloamerikaanse inspanning wilde Hitler niet kwijt.

Putin kondigde aan in Februari Oekraïne in te trekken om de NAVO te verjagen van zijn grenzen en een de-nazificatie door te voeren. Het doel van de NAVO was voorbereiding te treffen waar al jaren over gesproken wordt in Washington, een winbare nucleare oorlog!

Het is grappig om een relaas te lezen van de nederlander Ivo Daalder op de CFR website Waarom Putin het Westen zo onderschat heeft. Dit is lachwekkend. Het toont maar aan hoe vastgeroest neocons van het CFR zitten in hun agenda denken het project for the new american century dat startte met 9/11. Na 20 jaar niets van terecht gekomen.

Dezelfde lachwekkende idioterie zie je terug in het Brusselse sanctie beleid tegen Rusland. Russische olie en gas, kunstmest, potash, kaviaar, titanium, transport, voedsel verbieden waardoor men bewust of onbewust een hongersnood, economische en energie voorziening crisis zal veroorzaken in de EU. Rusland verkoopt dit dan aan een ander maar de EU heeft er geen vervanging voor. Gaat dit de EU de kop kosten?

Nooit eerder is een land uit het wereldwijde geldsysteem gegooid. Het toont de paniek aan.

Oekraïne is de sleutel tot de beoogde vernietiging van Rusland. De unipolar wereld. Yougoslavië was de eerste domino, daarna Georgië en nu Oekraïne. Het uiteindelijke doel blijft hetzelfde. Vernietigen van Rusland om het leeg te kunnen plunderen.

Een wereld beheerst door 300 rijke atlantische gekkies en hun handlangers die een corporate bestuurde wereld willen, waar bij de bevolking als dieren wordt beheerd compleet met opruimen van het nutteloze deel van de kudde opgesloten in mega steden en het land rondom verboden gebied voor de kudde. In de vierde industriële revolutie zal er niets anders zijn dan totalecontrole via AI en geen eigendom want alle eigendom vervalt aan de Dhr. Global.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.