Toekomst van de Europese Unie?

Toekomst van de Europese Unie?

De burocraten en de partijen cartels in Europa trekken ons de afgrond in. Slaafs de neocons in Washington volgen in ruil voor een handvol waardeloze dollars zijn deze politici bereid om hun eigen landen naar de afgrond te leiden.

Russisch gas en olie, kunstmest, granen en zaden. Gaat de Verenigde Staten dat nu leveren? Nee want Amerika kan niet voldoen aan de behoefte van Europa. En er zijn (nog) geen gas terminals in de europese havens om Amerikaanse LNG schepen te lossen. Nieuwbouw gaat zeker 2 jaar in beslag nemen.

Dit kan alleen maar leiden tot het instorten van de economie. We moesten van het russisch gas af omdat Amerika dat wil. Jawohl unsere fuhrer roepen europese politici die vervolgens dollars toegeschoven krijgen als dank voor hun destructieve activiteiten.

Washington probeerde nog onder Trump een muppet genaamd Guaido te installeren in Venezuela en nu bedelt Washington in Caracas verhoog Venezuela’s olie productie op om aan de Europese behoefte te voorzien.

Amerika heeft vorige jaar China als de grote vijand geclassificeerd. En een ieder die samenwerkt met China is ook de vijand. De Amerikaanse hegemonie kan geen concurrentie velen.

Volgens de neocon gekkies in Washington ben je tegen hen of voor hen. Ze claimen dat 200 landen aan boord zij met de amerikaanse hegemonie. Ik vraag mij af welke 200 landen want India, Pakistan, Midden-Oosten, Afrikaanse landen en Zuid-Amerika kiezen voor de Chinese Belt & Road initiatief.

China biedt wederzijdse economische groei aan alle landen die willen meedoen in de Belt and Road initiatief als hoge snelheids bullet treinen, havens, wegen, bruggen, industrie. Amerika biedt niets anders dan wapens en schaarste. Groei is vloeken in de Wallstreet kerk van jatten en plunderen.

De rentier klasse van Wallstreet en de bankiers in London willen geen investeringen. Ze willen alleen de rente van leningen opstrijken en van hypotheken en schulden. Leningen en schulden die ze niets gekost hebben want ze hebben van de staat middels omkoping het recht van geld creëeren uit het niets verkregen.

Investeringen kost geld met een risico als de Chunnel bij Calais. Dat was het laatste grote project in Europa. De kost gaat voor de baat uit. Noem één groot project in NL waarin geinvesteerd is in de laatste twintig jaar. Windturbines zegt u? Nee want die zijn ook met hypotheken gefinancierd.

In Washington claimen de neocons dat de oorlog in Oekraïne wel 20 jaar zal duren. Dat hopen ze althans en zullen alles in het werk stellen omdat werkelijkheid te gelaten worden. Het verstand lijkt afwezig in Europa m.u.v. één leider, Viktor Orban.

Europa wordt door Amerika gebruikt als laatste wingewest tot ook dat uitgemolken is. Amerika is zelf al leeg geplunderd. Kijk eens naar de staat van de infrastructuur in Amerika. Luchthavens in donker Afrika zijn 10x beter.

Amerika is nog maar een schim van de industriele tijger en innovatie hub die het was in de jaren zestig. Computers, mobiele telefonie, rekenmachines, velcro, kleding, plastics dat was toen.

Wegen zitten nu vol met putten, bruggen klappen zomaar in elkaar. 90% van de bevolking is verslaafd aan drugs. In Washington zijn er politieke parties waar politici zich ladderzat zuipen en coke snuiven. Amerika is al verworden tot een derde wereld land. Gaat Europa volgen?

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Zo zoetjes aan raakt de Europese melkkoe aardig leeg of vol wat je het noemen wilt. Het komt vol te zitten met immigranten maar leeg aan agricultuur.

    comments user
    admin

    Is niet hetzelfde in Amerika aan de hand? Als je als brave burger wilt vliegen vanuit Europa naar Amerika moet je een visum hebben, geinjecteerd met een expirimenteel giftig goedje of een stok in je neus. Immigranten mogen zo maar binnen van de democraten, worden gratis vervoerd naar Californistan of NewYorkistan en krijgen gratis huis en geld toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.