Marion Koopmans met de billen bloot over PCR test fraude

Marion Koopmans met de billen bloot over PCR test fraude

Het Corman-Drosten paper was de linchpin voor de PCR fraude test om angst te zaaien over niet bestaande besmettingen. En het werkte. Velen lieten zich op basis van de besmettingen bullshit inenten met een expirimentele injectie met alleen nood toestemming ingeval van ernstig Covid ic.m. onderliggend lijden.

De nood toestemming was nooit bedoeld voor massa injecties aan het gezonde deel van de bevolking. Door reclame campagnes als ‘op vakantie? Eerst effe testen’ en voel je je niet lekker ga niet naar je huisarts maar in plaats daarvan naar de test straat en dagelijkse aantallen besmettingen als beurskoersen deden de rest. Met de brilliante PCR test kan je alles vinden wat je maar zoekt. Echter alleen fragmenten geen hele virussen.

Voorbeeld van de PCR test is bijvoorbeeld: je vindt ermee een wieldop met Mercedes Benz logo erop. Je weet dan dat het van een Mercedes vrachtauto of afhankelijk van de grootte van de dop een Mercedes Benz auto was. Je weet alleen niet het model, niet het type, niet het motorvermogen en niet de uitvoering.

Marion claimde dat ze met de wieldop ook het kenteken, model en type en of de luxe uitvoering kon meten. Dit was de beruchte fraude. Niet ziek, geen sympthomen maar wel besmet en met welke variant!

Op 27 Juli moet Marion Koopmans van het Erasmus MC aan de rechter gaan uitleggen waarom men de PCR test gebruikt heeft voor een meting waarvoor het niet geschikt is. De WHO keurde het Corman-Drosten paper binnen 1 dag goed en schreef het wereldwijd voor als de gouden Covid19 standaard. Christiaan Drosten (geen arts, geen viroloog, geen wetenschapper) van het Berlijnse Charité Hospitaal schreef dit paper in Januari 2020 op verzoek van de WHO. Overigens op basis van de Retraction paper van Dr. Pieter Borger op 27-11-2020 heeft de WHO in Januari 2021 de PCR test toch ingetrokken als gouden standaard.

In de emails van Anthony Fauci die wordt gezien samen met Bill Gates als de aanstichters van de Covid19 hoax, emailde uitgebreid met Koopmans en Drosten hoe de deksel op de doofpot te doen. Inmiddels zijn er 4000 mensen in NL overleden aan de gifspuit.

Hieronder de brief van de Bond i.v.m. de rechtszaak tegen Marion Koopmans over de PCR test.

Update
Eindelijk is het zover! De rechtszaak met betrekking tot de Corona-maatregelen: het ‘verzoekschrift voorlopig getuigenverhoor onder ede’ tegen Marion Koopmans zal 27 juli a.s. behandeld worden door de rechtbank Utrecht (zie bijlage). Het verzoekschrift was overigens al in december 2021 ingediend bij de rechtbank.

Vanuit de Bond is mevrouw Koopmans driemaal schriftelijk verzocht -dagtekening 9 juni, 24 juni en 5 juli 2021- per aangetekend schrijven om duidelijkheid te geven over de totstandkoming van het Corman Drosten paper en de PCR-testen. Zij heeft hierop niet inhoudelijk gereageerd. Het nadien verzonden ‘rappel’ door onze advocaat leverde op 7 oktober 2021 slechts de niet-onderbouwde afwijzing van een jurist van het Erasmus Emc. De Bond heeft tevens mw. Madam Ines Steffens van het ‘ECDC’ (goedkeurende instantie i.s.m. Eurosurveillance) driemaal -dagtekening 6 juni, 29 juni en 4 augustus- per e-mail verzocht om van haar zijde opheldering te verschaffen. Ook daar is geen enkele reactie op gekomen.

‘Zoals je zult weten vormt het Corman Drosten paper de ‘achilleshiel’ van het totale Corona-beleid, vanaf 17 maart 2020. Dit document is in een onmogelijke termijn van één dag door het ‘ECDC’ goedgekeurd en voor publicatie vrijgegeven op 23 januari 2020. Dr. Pieter Borger en 21 andere wetenschappers hebben hierin maar liefst 10 ernstige tekortkomingen aangetroffen. Om die reden hebben zij op 27 november 2020 een ‘Retraction Paper’ ingediend bij Eurosurveillance om het Corman Drosten paper terug te trekken als zijnde ‘ongeldig’. Dit Retraction Paper is zonder inhoudelijke gronden afgewezen.’

Waarom een verzoekschrift

Wordt het verzoekschrift ons toegewezen dan zal Marion Koopmans onder ede gehoord worden. Zij heeft dan geen andere keuze dan naar waarheid de door ons gestelde vragen te beantwoorden. Onder ede aantoonbaar liegen = verplicht strafrechtelijke vervolging!

‘Mocht gedaagde er niet in slagen om de vragen te beantwoorden die in ons verzoekschrift zijn opgenomen dan vormt dit grondslag om alle Corona-maatregelen met terugwerkende kracht en voor de toekomstige maatregelen nietig te doen verklaren .’

Aanmelding collectieve Corona-actie

Bovengenoemde rechtszaak is een voorliggende stap op onze collectieve rechtszaak met betrekking tot de Coronamaatregelen en de schadeclaims. Neem je nog niet deel aan de collectieve Corona-actie? Meld je dan hier aan als belanghebbende of wordt donateur als je onze rechtszaken een warm hart toedraagt.

Met hartelijke groet,

Team Nationale Bond tegen Overheidszaken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.