Leef mee met Oekraine?

Leef mee met Oekraine?

De propaganda bladen schrijven elke dag dat wij moeten meeleven met Oekrainers die hun land ontvlucht zijn. Het rare is dat deze mensen vluchten vanwege het vermeende oorlogs geweld maar Macron, Johnson, EU burocraten lopen de deur plat bij Zelensky in Kyiv. ook Biden zal er naar toe gaan.

Of het is oorlog of er zijn delen van het land waar niets aan de hand is zoals westelijk van de Dnepr rivier die loopt van Kyiv tot Mariopol. Geen oorlog en geen Russische troepen dan alleen de Russische luchtmacht die het luchtruim bewaakt om het bevoorraden door de NAVO van het clowns regime van Zelensky te voorkomen. Zouden de vluchtelingen mogelijk iets op hun kerfstok hebben?

In Mariopol hebben 1000 Azov mariniers zich overgegeven aan de Russen vorige week. De oorlog wordt al afgeschaald door Putin. Het gaan om het creƫeren van een buffer staat oostelijk van de Dnepr.

Nu Finland en Zweden de Russen dreigen met een lidmaatschap van de NAVO, een amerikaans bezettings europa buro, hebben de Russen er nu een probleem bij. Putin heeft al gedreigd met kernraketten stationering aan hun grenzen.

De dagelijkse onzin die over ons wordt uitgestort door de leugen pers is al sinds februari ongekend. Logen ze over Covid twee jaar lang; ze liegen nog veel meer over Oekraine.

Wij worden door de persmuskieten 24/7 voorgelogen en de Oekrainer vluchtelingen waarmee wij dus medelijden mee moeten hebben en die wij in ons huis moeten opnemen aldus het propagandisten leger?

Diezelfde oekrainers die geen protest, geen piep of jota gaven om hun mede landgenoten van Russische afkomst in Donbass en die beschoten en gebombardeerd werden elke dag, acht jaar lang door Azov neo nazis.

Diezelfde vluchtelingen die nu in Nederland aankomen en een huis en uitkering willen, verdomden om hun landgenoten uit Loegansk of Donetsk ook maar een protest te laten horen, kleding, voedsel of onderdak te bieden. En nu zouden wij dit wel moeten doen?

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Ik ben het ook niet eens dat deze zogenaamde vluchtelingen zoveel krijgen toegestopt. Het slaat helemaal nergens op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *