Wat is er aan de hand in Sjanghai?

Wat is er aan de hand in Sjanghai?

Meer dan Orwelliaanse berichten komen sporadisch via sociale media tot ons. Het blijkt dat de CCP is overgeschakeld van prikken met een biowapen naar regelrechte uithongering. Was er in Wuhan 2020 nog zo dat van mensen alleen hun voordeuren werden dichtgelast, (op zich al idioot) nu krijgen ze in Sjanghai niet eens voedsel.

Beelden doken op waarbij huisdieren op straat worden doodgeslagen met schoppen door ‘gezondheids medewerkers’ gekleed in PPE omdat de eigenaars zijn afgevoerd naar een Covid concentratiekamp omdat de WHO ‘gouden standaard’ PCR test aangaf dat ze besmet waren echter geen symphtomen en niet ziek.

In China gebruiken ze nog steeds het Corman-Drosten paper in de PCR test als referentie ondanks dat Chinezen die zich hebben laten testen, negatief op hun APP kregen te zien maar vervolgens wel als positief in het register kwamen en afgevoerd werden.

Was Australiƫ erg, wat er nu in SJanghai gebeurd is tien keer erger. Komt dit ook naar Europa?

Mensen bellen het lokale parij buro en zelfs politieburo en smeken hen om voedsel te geven hen naar een supermarkt laten gaan om in te kopen. Tevergeefs. Het is al zo erg dat mensen die in de vele hoogbouw wonen in grote getale door de honger gedreven het raam uitspringen met de dood tot gevolg en waarna ze als aan Covid overleden worden gedocumenteerd.

Zero Covid hebben ze elders ook geprobeerd maar zero Covid is als Icarus die met vleugels met was aan zijn armen geplakt naar de zon wilde vliegen. Hij stortte neer.

In Israel wilden de authoriteiten ook zero Covid. Kijk hoe succesvol dat was. Doods oorzaak n1 in Israel is nu myocarditis.

In Portugal wilde de premier Anthony Costa iedereen meermalen boosteren om Covid voor te blijven. Wat deze indioten niet begrijpen is de wet van onvoorziene omstandigheden. Deze wet schrijft voor dat interventies altijd tot eerder gewijzigde dan beoogde uitkomsten leiden.

Burocraten reageren altijd met regels. Of die regels werken daar kijken ze niet naar. Men kan gewoon niet een virus voor blijven. Dit is waanzin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *