Hepatitis is aan opmars bezig dankzij de gifspuit

Hepatitis is aan opmars bezig dankzij de gifspuit

Ieder mens heeft meerdere bacteriën of virussen standaard in het lichaam aanwezig, meestal slapend. Onze killer T-cellen in onze lympfeklieren houden deze echter onder controle.

Doordat het Covid19 ’vaccin’ van Pfizer en Moderna maar ook J&J en AZ het immuun systeem verzwakken afhankelijk van de injectie staat als enkel geprikt, dubbel geprikt en/of geboosterd krijgen deze slapende ziekten hun kans de kop op steken.

Algemeen Dagblad schrijft dat er in Engeland onder kinderen Hepatitis fors is toegenomen en de NHS (= het ziekenfonds) zeggen ze weten niet waardoor.

Het is niet zo moeilijk om te begrijpen wat er aan de hand is. Hepatitis B is uiterst besmettelijk en in de regel overlijdt de patient na een lange vreselijke lijdensweg. Bijna elk mens heeft Hepatitis slapende onder de leden.

Opmerkelijk genoeg meldt het AD ook dat er een forse oversterfte is onder 65+ en over de 70 jaar in Brabant. Meestal wordt er een natuurlijke dood gemeld maar de GGD meldt dat er velen aan ‘Covid’ zijn overleden.

Dat laatste is natuurlijk logisch want de spike protein die het ‘vaccin’ in de geprikten hun lichaamscellen worden gemaakt, is het Covid virus. Deze spike protein wordt aangevallen door onze killer T-cellen en aangetast cellen weefsel gedood.

De spike protein wordt voornamelijk in de organen gemaakt. Daar veroorzaakt het bloedproppen in capillaire aderen wat afsterven maar ook destructieve actie door onze killer T-cellen die agressiever worden naarmate men met de tweede of de derde cq booster is geprikt.

Opmerkelijk genoeg geen autopsies in Nederland. In Duitsland is dat wel het geval en kan de familie eisen dat er een autopsie plaatsvindt.

Daaruit blijkt overduidelijk dat de oversterfte direct in relatie is met de gifspuit. Dr. Burkhardt is een wereldbekend Duits anatoom patholoog en heeft dit nu wetenschappelijk aangetoond einde 2021. Er is geen twijfel meer mogelijk. De science is settled.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Ik ben toch echt benieuwd wanneer dit eens echt op de msm wordt verkondigd!

    comments user
    admin

    Je kunt een baard laten groeien, gaat niet gebeuren. Delta was een rookgordijn om vaccinatie schade te verbloemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *