Het Oekraïnse leger is vernietigd, overgegeven of gevlucht. Nu beginnen de muilezels van Polen ons in een wereldoorlog te trekken

Het Oekraïnse leger is vernietigd, overgegeven of gevlucht. Nu beginnen de muilezels van Polen ons in een wereldoorlog te trekken

Was Polen het land dat ons in de Tweede Wereldoorlog trok, het lijkt erop dat dit nu weer gebeurd. De Polen willen Oekraïne intrekken om tegen de Russen te vechten. Polen is een NAVO land. Wat kan hier fout gaan. Een nucleaire oorlog is mogelijk. Maar die zal dan snel afgelopen zijn.

Waren het in 1939 nog de hoogmoedige British Empire Britten die Polen garanties gaven als wij komen jullie helpen (ze kwamen niet) nu zijn het de nog gekkere PNAC (Politiek voor de Nieuwe Amerikaanse Century) neocons (zowel democraten als republikeinen) die nu de Polen als muilezels voor hun karretje spannen om Rusland en Duitsland te verzwakken.

En net als in 1939 zullen ook de Amerikanen niet komen om de Polen te redden als ze in de problemen komen als ze dit avontuur in Oekraïne beginnen. Wat zou Biden moeten doen? Een Amerikaans Mariniers eenheid over de Atlantische Oceaan sturen met al die Russische kern onderzeeboten daar.

Het zal zijn als een naakte zwemmer in een zee vol haaien.

Alle wapens die door Nederland, Amerika e.a. NAVO en niet NAVO landen zijn gestuurd zijn door de Russen vernietigd of in de wapenhandel terecht gekomen. Kijk er niet van op als straks Javelins of andere anti tank wapens straks door de marroc mafia woden gebruikt in Amsterdam of elders. Deze dingen passen in de achterbak van een auto.

In Donbass zijn de restanten van Oekraïnse troepen al een maand omsingeld en zonder munitie, in Mariopol en Cherson hebben ze zich al overgegeven en de rest is gevlucht naar westelijk Oekraïne.

De Russen hebben het luchtruim in heel Oekraïne onder controle. Lviv is de laatste nog verdedigde stad in west Oekraïne (Oekraïne is groter dan Frankrijk en Duitsland) en de Russen schieten er hypersonische raketten op af om de boel daar onder controle te houden.

Die gekke neocons muilezels van Polen die zo graag door de amerikanen voor vol willen aangezien worden willen nu Oekraïne intrekken om daar tegen de Russen te vechten. In Nederland is het niet veel anders. Rutte doet niet alleen wat de EU burocraten willen maar doet ook wat de Neocons willen, d.w.z. alle NAVO landen in een oorlog storten met de Russen.

Het partijen kartel laat zich zo door de neocons in een oorlog trekken die zeer snel kan uitmonden in een uitwisseling van kernraketten want in Amerika dromen ze van een winbare kernoorlog.

Zijn momenteel gevaarlijke tijden. De uitkomst in Europa kan zijn, vrede, chaos of totale vernietiging. Het zal de neocons niet interesseren.

2 REACTIES

comments user
admin

Inderdaad. hangt af wat de Russen willen als de oorlog is afgelopen.

comments user
Quality Manager

Nou dat wordt dan inderdaad afwachten en thee drinken. Het ligt er maar net aan welke kant de bal op rolt. Ben zeer benieuwd!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.