Een tweede front of niet in Oekraïne?

Een tweede front of niet in Oekraïne?

De propaganda media blijven de clown show in Oekraïne voorzien van fake nieuws. De laatste hoorde ik van een familielid. Putin zou ziek zijn. Ik moest hard lachen. Ik had iets daarover voorbij zien komen.

De als altijd als leugenmeesters bekend van de schandaal bladen als TheGuardian en Daily Mail hadden hun beste psycholoog op de video van een bespreking tussen Putin en defensie minister Shoigu gezet.

Daarin tapt Putin met zijn voet en hield met zijn rechterhand de tafelhoek vast. Conclusie: Putin is ziek.

De Nederlandse landelijke propaganda bladen AD Telegraaf VK enz (plus NOS en RTL) en weekbladen alle in handen van één Belg uit Antwerpen met onduidelijke banden met de CIA, namen dit bericht natuurlijk klakkeloos over. Ook de NOS en RTL wisten het te melden. Putin is ziek. Zelfs kanker werd genoemd.

Lachwekkend op zijn minst. De bak van de eeuw kwam ook uit Engeland. Media darling (de nieuwe Churchill) Zelensky zou winnen en de oorlog zou in twee weken beslecht zijn in nadeel van Rusland.

Defensie minister van Amerika Lloyd Austin (lid van de plantage net als al zijn voorgangers) was deze week in Oekraïne en gaf de crux weg waarom Europa mbv de ongekozen burocraten als Michel en Von der Leyen, maar naar de haaien moest want Amerika wil de oorlog in Oekraïne net zolang rekken zodat Rusland verzwakt wordt en de Russen niet nog een keer een oorlog op Amerikaans speelterrein kunnen beginnen. Daarvoor wordt Zelensky gepushed tot de laatste man in Oekraïne te vechten.

Het gaat natuurlijk allemaal om de Pax Americana in stand te houden. Een desparate poging althans.

Ik zag een opsomming van de gebruikte troepen en materialen door Rusland ingezet. 12% van de troepen, 10% van hun gevechts vliegtuigen, 7% van hun tanks, 5% van hun raketten en 4% van hun artillerie ingezet in Oekraïne. Van dat verzwakken van Rusland komt dus niets terecht.

De amerikanen leven in disneyland, the land of make belief.

Alle materialen door Amerika twv miljarden vallen ten prooi van de Russische luchtmacht of wordt door Rusland geconfisceert. Electra onderstations zijn in West Oekraïne al vernield door de Russen dus trein transport naar Oost Oekraïne is onmogelijk.

Het is aannemelijker dat Westelijk Oekraïne het nieuwe front wordt. Amerikanen zijn al in Lviv en kunnen als ze dat van plan zijn de nodige Russische raketten op hun dak verwachten. Niet echt een ideale situatie om weer het spelletje poke the Russian Bear te beginnen. De Amerikanen doen dit al 200 jaar en zullen niet stoppen.

Alleen zullen de Russen dat niet meer tolereren.Ik vraag mij wel af wat de Russen willen als de oorlog is afgelopen. Terugtrekken en dan begint alles weer opnieuw? Of een bezettingsmacht achterlaten? Corruptie is altijd al het grote probleem geweest miljoenen geven werkt niet meer.

Deze oorlog begon omdat de Amerikanen niet meer willen luisteren naar rede en wederzijds belang muv Trump. Dit begon al in 2003. Je bent met ons of je bent tegen ons. Kort gezegd, je doet wat wij willen of je bent onze vijand. Amerikaanse diplomatie is al 20 jaar afwezig.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Ook ik ben erg benieuwd wat de uitkomst wordt wanneer Rusland stopt met de oorlog. Oekraïne inlijven bij Rusland is denk ik het beste……De tijd zal het leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.