Clowns runnen het gekkenhuis genaamd de EU

Clowns runnen het gekkenhuis genaamd de EU

Frans Timmermans, de gezellige zweterige dikkerd uit ons Limburg, had weer eens een ingeving. We moeten niet meer onze kleding wassen maar ipv daarvan luchten.

Dan zullen zijn kostuums wel aardig stinken.

Zijn adjoint Diederik Samson, ooit ook oud PvdA voorzitter in de Tweede Kamer net als Frans Timmermans had ook een briljante ingeving. Veertig jaar lang heeft u goedkoop uw huis kunnen verwarmen en warm kunnen douchen maar dat is nu voorbij.

U zult voortaan veel meer moeten betalen.

Beiden zullen in ieder geval daar geen last van hebben. De EU betaald vorstelijke salarissen aan ongekozen burocraten.

Het zijn niet alleen nederlanders. Ook in het buitenland is het een clown show. Polen, Bulgarije, Finland weigeren de euro’s voor roebels gasleveringen. Over een jaar of zo is de nieuwe gas pijplijn naar China klaar.

Het gas wat wij kochten van Rusland wordt straks graag door de Chinezen afgenomen. Zodra de burocraten er achter komen dat zonder Russisch gas europa niet kan concurreren op de wereld markten en ze weer gas willen afnemen, zal Putin zeggen “uw gas gaat nu naar China”.

2 REACTIES

comments user
admin

Dat is ook precies wat in Oekraine gebeurde. Vrijwilliger voor kannonnenvoer.

comments user
Quality Manager

Uiteraard gaat dit gebeuren. Deze oorlog blijft nog wel even en komt vanzelf onze kant op. Aangezien wij totaal geen afweer meer hebben kan Rusland rustig Duitsland, Polen, Nederland en Oostenrijk confisqueren….. Deze landen hebben alleen nog maar een klein beetje defensief materiaal maar ook dit stelt niets meer voor. Het enige wat deze landen kunnen leveren is kanonnenvoer! Militairen die hun leven opofferen voor niets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.