World Economic Forum agenda is al actief in de derde wereld

World Economic Forum agenda is al actief in de derde wereld

De eerste target voor you own nothing and you will be happy is Afrika en Midden en Zuid Amerika. Het doel is hongersnood. De Amerikanen laten de Oekraïne oorlog tot de laatste Oekrainer uitvechten. De derde wereld zullen de hoge kosten voor energie en het gevolg daarvan de hoge prijzen voor voedsel niet kunnen ophoesten. Dit zal leiden tot een default. De IMF zal vervolgens wat de derde wereld nog heeft aan bezittingen opeisen.

De IMF zal ze in ruil daarvan geld geprint uit het niets, SDR’s geven. Special Drawing Rights. Ook sommige Aziatische landen zullen slachtoffer worden. De grootste klappen in onrust en honger zal in Afrika en Zuid Amerika zijn.

De voorbeelden van IMF (feitelijk een kleptocratie) zijn Argentinië en Griekenland.

Het gevolg voor Europa is een kleinere economie. In Duitsland is dit al jaren aan de gang. De nederlandse BNP is voor het grootste deel de huizen bubbel. Deze zal inelkaar klappen en dan vervallen wij tot hetzelfde lot, Weimar of Zimbabwe. De euro is door het door politici veroorzaakt energie probleem in een vrije val tov de dollar.

De Amerikaanse politiek t.o.v. Duitsland en Rusland is identiek. Houdt ze klein en afhankelijk. Een neocon zei ooit als de Duitsers tegen de Russen vechten dan steunen wij beide zijden en de verliezende kant een beetje meer.

Het doel van de WEF is asset grab. Dwz alle bezittingen in de wereld inpikken in ruil voor je afhankelijkheid aan de overheid voor een aalmoes. De oligarchen hebben geen respect voor lui die zelf hun broek ophouden want daar verdienen ze niets aan net als met contant geld.

De SDR is de digitale toekomstige opvolger van ons huidig geldsysteem dat door misbruik op zn end loopt. Dit is ook de reden dat in Europa het land met de meeste schulden Italië nu als eerste begint met het chinese social credit score, letterlijk je persoonlijke gevangenis.

Het was niet Covid maar de Oekraïne oorlog die aangegrepen wordt om de WEF zn agenda uit te voeren.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Voor dit scenario ben ik eerlijk gezegd wel bang. Het is de totale ondergang van onze vrijheid en onze eigen gezonde inbreng. Dat wordt dan totaal niet meer op prijs gesteld. Je wordt dan als slaaf behandeld…..arme kinderen die nu nog geboren gaan worden.

    comments user
    admin

    Dat probleem hebben de globalisten ook. Daaris een europese of wereldoorlog voor nodig. Mensen doen dit niet vrijwillig. Denk maar aan Lieftinck.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *