Europa pleegt zelfmoord onder Ursula de gek Von der Leyen

Europa pleegt zelfmoord onder Ursula de gek Von der Leyen

Ze deed hetzelfde met de Bundeswehr zodanig dat de duitse soldaten zelf hun vervoer naar het ”front” moeten regelen. Er zijn geen kogels en granaten.

Nog een Ursula in de ECB, nota bene veroordeeld als crimineel in een franse rechtszaak. Christine Lagarde. Meer bewijs nodig dat centraal burocraten bestuur zoals de WEF wil niet werkt? Ze hebben geen verstand van zaken en werken vanuit een valse ideologie.

Ursula bereid een totale blokade voor Russisch olie en gas voor. Probleem is dat er geen alternatief is voor Russisch gas en olie. Rusland zal hun europees aandeel van olie en gas gewoon aan Azie gaan leveren en de Europese landen zullen gedwongen worden daar hun olie en gas in te kopen tegen veel hogere prijzen.

Andere olie en gas landen hebben geen pijpleiding naar Europa en hebben beperkte capaciteit. Nederland heeft zelf wel wat gas nog en Rotterdamse haven. Daar komt vrije handel olie binnen dus met ons zal het wel loslopen. Voor de Duitse industrie is het zelfmoord.

Wel zal de druk op Nederland toenemen ook ander landen te voorzien.

Putin kan achterover leunen, minder gas en olie oppompen en meer geld verdienen. Een win win situatie voor Rusland. De Europese burocraten domheid kent geen grenzen.

Hongarije heeft al gezegd wij doen hier niet aan mee. Wij nemen gewoon gas en olie af van de Russen.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Die Hongaren zijn inderdaad zeer verstandig. Je weet dat je het nooit kan winnen van Rusland. Betaal gewoon de gasprijs in roebels en je bent van het hele gezeur af. Stap uit de EU dat is dan nog beter zelfs!!! Maar ja dan staan Rutte, Kaag en consorten wel op straat met lege handen……wat zou ik dat graag nog willen beleven!!!

    comments user
    admin

    20 EU bedrijven en nog 10 komen erbij gaan roebels betalen. Bonn, Parijs kan nu zeggen wij betalen geen roebels. London zegt wij kopen olie uit nederland echter dat is alles russische olie en erg duur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.