Pentagon smeekt Putin om staakt het vuren terwijl de fake news media hoera roept over mislukte russische overzet poging.

Pentagon smeekt Putin om staakt het vuren terwijl de fake news media hoera roept over mislukte russische overzet poging.

US Minister van Defensie Lloyd Austin belde Russisch minister van defensie Shoigu en smeekte hem om een staakt het vuren. Shoigu zei njet.

Waarom zou Austin vragen om een staakt het vuren als de Oekrainse leger zulke successen boekt volgens het AD e.a. hoernalisten. Het is allemaal propaganda. Het AD schrijft Oekrainse leger in jubelstemming na mislukken Russische overzet poging over de Djnepr rivier.

De Russen wilde oversteken om de omsingeling van het Oekrainse leger te voltooien. Dit kon gebeuren omdat een slimme Oekrains artillerie opstelling zich in een dorpskern had verschanst wat de Russen niet wilden of konden plat bombarderen.

Als de Russen deze oversteek cruciaal hadden gevonden dan hadden ze wel helis ingezet en met bombarderen dit vuiltje geneutraliseerd.

Kwestie van tijd en de Russen zullen oversteken en de Cauldron of Bulge te voltooien. Daarna kan het Oekrainse leger alleen nog maar zichzelf overgeven. Zowieso geef ik deze oorlog nog enkele weken. En net als met Covid zullen ze wel weer iets anders vinden om erover propaganda te spuwen. Overigens de Davos groep grijpt van alles aan om hun great reset te redden.

Over de EU QR paspoort hoor je ook niets meer.

Het gaat niet goed met Zelensky zijn poging om weerstand te bieden. Hij heeft niet zoveel troepen meer. Niemand in het Oekrainse leger mag terug trekken of overgeven. D.w.z. dat het leger wordt vernietigd. Zelensky krijgt zijn mars orders uit he State Department en mogelijk Londen.

Zelensky wilde zich overgeven in February echter Boris Johnson vloog naar Kyiv en verbood dit.

2 REACTIES

comments user
admin

opgeofferd omdat Rusland verzwakt moet worden. Compleet van het padje af

comments user
Quality Manager

Tja dat heb je wanneer je je ziel verkoopt aan de duivel!!!! Ik heb met de echte Oekra├»ners wel medelijden hoor maar niet met die omhooggevallen vluchtelingen die zich overal melden. Zij hebben geld zat en kunnen zichzelf prima bedruipen zonder hulp van ons…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *