Ursula von der Leyen kan sancties afkondigen tegen Rusland wat ze wil maar niemand luistert.

Ursula von der Leyen kan sancties afkondigen tegen Rusland wat ze wil maar niemand luistert.

Twintig europese klanten van Gazprom hebben al een roebels bank account geopend en 14 staan op het punt hetzelfde te doen. Volgens Ursula haar sancties mag dat niet maar niemand trekt zich daar ook maar iets van aan.

Door de Russen buiten de euro en dollar handel te duwen gaan we nu meer betalen voor russisch gas. De Russen hebben niets aan betalingen in euros en dollars door die sancties.

De stupide burocraten in Brussel zijn van elke realititeit op de grond gespeend. Alle oekazes komende uit Brussel worden in de wind geslagen. EU QR paspoort om te kunnen reizen komt er niet of wordt genegeerd. De WHO tot onze EU gezondheid czar benoemen komt er ook niet of wordt genegeerd.

Wat gaat Ursula doen met al die extra miljarden aan Pfizer vaccines die ze heeft gekocht per sms van Boerla.(goed voor 5 jaar voor elke euro burger 3) Prikt ze die in haar eigen kont? Die zullen ook wel weer in de kliko verdwijnen.

En dan Oekraïne. De EU Commissie gaat nu voor het eerst schulden maken om het speeltje van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, Oekraïne, te financieren? Miljarden voor de komende maanden, elke maand om de schulden van Oekraïne, meeste is in de zakken van amerikaanse senatoren verdwenen. Waarom moeten wij daarvoor opdraaien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.