Dat hebben we dan ook weer gehad.

Dat hebben we dan ook weer gehad.

Zelensky bleek niet de nieuwe Churchill te zijn eerder een zakkenvuller. De Davos gekken zijn deze week ook weer bij elkaar in Davos. Ze komen weer een voor een in hun vervuilende privé jets naar Zwitserland om vervolgens ons de les te lezen over dat we minder vaak moeten douchen, minder vaak kleding wassen en meelwormen eten en zelden vlees eten om het klimaat te sparen.

De eerste speaker was Zelensky. Hij vroeg elk land om 5 miljard aan hem te doneren. Nu de oorlog over is en de Azov “helden” nazis uit Azovstal staalfabriek catacomben (waar Stalin ooit 35.000 tanks produceerde) zijn gearresteerd, zal Zelensky binnenkort wel gespot worden in zijn huis in Miami Florida dankzij zijn hand en span diensten voor Biden.

Dat er nog steeds verstandige mensen zijn die de Daily Mail ea britse riool bladen lezen en de onzin die ze spuien is mij een raadsel. ISIS waren vrijheidstrijders, Covid zou zorgen voor lijken in de straten als men niet gauw genoeg in lockdown en een spuit in de arm zou worden gedwongen.

Zelensky was de nieuwe Churchill en Azov nazis helden. De beelden van deze “helden” staan nu op sociale media met hun lichamen vol getatoueerd met swastikas op de arm, hakenkruis in de nek en hitler in bekende pose op hun buik. Deze helden kregen 50 miljard van Biden en houwitzers en pantserwagens van Rutte. Binnenkort te koop op de zwarte wapen markt.

Zelensky heeft met de Poolse premier al een verdrag gesloten waarbij west Oekraine samen gaat met Polen. West Oekraine was voor WW2 nog Polen. Alles oostelijk van de Dnepr rivier wordt een soort Russisch protectoraat. Oekraine verdwijnt dan van de kaart.

De britse en amerikaanse pers hebben hun conclusie al getrokken en berichten niet meer over Zelensky en Oekraine. Er is een nieuw virus, apenkolder. Belgie heeft al een quarantaine ingesteld voor homo’s die het Antwerpse homo feest hadden bijgewoond. Tis weer besmettingen als vanouds gemeten met een test die geen virussen kan meten.

Het enige wat nu gebeurt is dat Zelensky de Russen beschuldigt van het blokkeren van uitvaren van graan schepen. Rusland heeft een open corridor gegeven naar de Zwarte Zee maar Zelensky wil de graan leveringen afknijpen om nog meer mafia extorsie te kunnen plegen.

Zelensky en Polen beklaagden zich over die gierige Noren die nu dik verdienen net als de Russen aan olie. Noorwegen moest maar solidair zijn en gratis olie en gas leveren als compensatie voor hun grotere winsten. Polen voelt de bui al hangen en zijn bang geworden straks grote tekorten te gaan krijgen.

Met de komst van het apenkolder virus dat toevallig samen valt met Davos bijeenkomst en het wereldweid WHO pandemie verdrag. Toevallig natuurlijk. Dat apenpokken nog vorig jaar was geofend in een table top simulatie net als met Covid in 2019 in Event201 daar hoor je niemand over.

Vermeldingswaardig is dat het AD ook al Zelensky onder de trein gooide met een bericht dat Zelensky toch ook zijn zwarte kanten had! Dat ging snel. Van heilige naar verguisde.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Het is van de zotte!! Ik lees net in het AD dat Litouwen 5 miljoen euro heeft gefundcrowed voor het aankopen van een killer drone van Turkse makelij! Wanneer heel Europa zich met deze oorlog gaat bemoeien zitten we binnen de kortste keren in een 3e Wereldoorlog!

    comments user
    admin

    Hadden we moeten doen toen Bush Iraq binnenviel in 2003.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.