Monkeypox to the rescue

Monkeypox to the rescue

RiVM meldt dat het aantal mannen met monkeypox is verdubbeld naar 26. Weet u nog? De onverklaarbare  oversterfte in Juli vorig jaar? 4000 mensen en het leidde zelfs tot kamer vragen. GGD en Ministerie konden het niet verklaren en daar was ineens de variant Delta.

Delta was de oorzaak. Het RiVM en GGD gaan natuurlijk niet vertellen dat het kwam door het mRNA vaccine, nooit op mensen geprobeerd, niets natuurlijks aan dan synthetisch van petroleum gemaakt compleet met een oncologische cel lijn op de computer overgehouden van een deense abortus uit de jaren zeventig.

Petroleum haalde ik vroeger bij de pomp. Mijn vader gebruikte pertoleum in warm houd stoven om door te koken.

Nu ineens hebben we Monkeypox. Een milde ziekte uit west afrika nog nooit in europa gezien. Het is zelfs onmogelijk om mensen mee te besmetten omdat het zo mild is. Wat het wel is dat het lijkt op Karposi, Herpes en AIDS. Dat kwam vooral voor  in de jaren tachtig voornamelijk onder homo’s.

Later kwam naar buiten dat een hepatitis vaccine (die homo’s namen als bescherming) de oorzaak was van de AIDS uitbraak in de jaren tachtig.

En nu dus weer, want de mannen die dan besmet werden op dat homo feestje in Belgie kregen dus AIDS. Dat de aantallen meevallen heeft van doen met het feit dat maar weinig gevaccineerden de boosters genomen hebben. De boosters veroorzaken AIDS. Wat is AIDS?

AIDS is vaccine schade aan het immuun systeem. Het mRNA en de spike protein hebben het immuun systeem vernield.

In Amerika noemen ze het dan ook VAIDS. Vaccine acquired Immune deficiancy syndrome.

En net als vorig jaar weer gaat het RiVM en GGD weer niet melden dat de werkelijke oorzaak niet Monkeypox (want dat is propaganda voor de dummies)  maar VAIDS veroorzaakt door de booster. De medische bewijzen zijn er inmiddels ook al.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Tja, wanneer komt nu eindelijk eens de msm in actie? Journalisten willen heel graag de waarheid naar buiten brengen maar mogen niet zonder dat ze hun baan verliezen. Televisie Nederland ongehoord moet opgeheven worden van de 2e en 1e kamer want het vertelt (on)waarheden…..hoezo ze vertellen juist de waarheid! Tja, zo komen de kamers goed in de problemen.

    comments user
    admin

    Het is de Woke agenda. Leugen is de waarheid en de waarheid een leugen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.