Davos ging uit als een kaars, de Nederlandse dagbladen liegen er op los, kritische vragen niet gesteld

Davos ging uit als een kaars, de Nederlandse dagbladen liegen er op los, kritische vragen niet gesteld

Klaus Schwab moet iets nieuws gaan verzinnen. De WEF bijeenkomst ging voornamelijk over Oekraine en die vreselijke Putin. Ook in Nederland wordt Putin gebrandmerkt als een agressor.

Er kwam helemaal niks uit Davos en de stakeholders vlogen per privejet onverrichterzake naar huis.

De Minister voor Klimaat en Energie jubelde dat het gas verbruik fors is gedaald. 33% minder gas verbruikt door nederlanders vanwege de zachte winter. We zullen het weten als de koude winter inzet dit najaar. We hebben natuurlijk niet elk jaar een zachte winter.

Het Kabinet Rutte wil nog dit jaar af van het gas van Agressor Rusland. Let wel, agressor. Ik kan mij nog herinneren hoe Nederland meedeed als agressor in een illegale oorlog tegen Libie omdat Ghadaffy voor zijn olie en gas betaald wilde worden in goud. De hele NATO deed als agressor mee met de grote agressor Amerika voorop. Iraq weet u nog? Nederland trad ook als agressor op en burgers werden doodgeschoten door nederlandse militairen in Iraq.

Indonesie wordt om de zoveel jaren weer opgerakeld maar Iraq, een illegale oorlog, niet meer over hebben; oude koeien.

Ook zit het NL leger in Mali zodat de Fransen Mali’s uranium mijnen kunnen plunderen voor hun kerncentrales.

Maar ja, Amerika is geen Rusland natuurlijk. Amerika de mantel der liefde en Rusland de agressor.

T’kan verkeren zei Brederode ooit. Vandaag agressor morgen slachtoffer. Rutte gaat inzetten op lager verbruik van gas. Dus de bullshit van de gordijnen ’s-Avonds eerder dicht doen wat ook niet hielp toen DenUijl dit vroeg van de nederlanders in 1973. De autoloze zondag was ook geen succes toen.

Rutte gaat nu subsidie geven aan bedrijven geven die opslag capaciteit hebben om LNG op te slaan. Blijft dat de vraag naar LNG explosief is gestegen dus het kan best zijn dat dit najaar geen voldoende gas beschikbaar is op de internationale markt. Lijkt mij allemaal gedroomd. Tegen de winter moet er 80% gasopslag zijn. We gaan het zien.

De oorlog in Oekraine begint meer en meer op een klucht te lijken. Sjevjerodonetsk is de volgende verovering van de Russen. Putin beheerst nu eigenlijk de gehele Donbass. Lugansk is nu helmaal vrij. Het Algemeen Dagblad verblijd zichzelf met fake Oekrainse overwinningen op de Russen en hopen op een tweede Marioepol. U weet nog wel die enorme staalfabriek met de catacomben waarin dappere Oekrainse nazi’s zich verscholen achter burgers.

Dat het Oekrainse leger zich teruggetrokken had uit Sjevjerodonetsk meldt het Algemeen Dagblad maar gemakshalve even niet. Al die onzin die ze schrijven over een historisch klooster en 80.000 doden aan russische zijde. Tachtigduizend maar liefst. Dat zou  een heel legerkorps zijn dan. Zoveel man had Putin niet eens ingezet.

Morgen staat er in het Algemeen Dagblad dat er een Russische generaal (de zoveelste, zou Putin nog wel een generaal over hebben?) die in een SU-25 zou zijn neergeschoten natuurlijk door de Oekrainers. Net als in Nederland vliegen erin Rusland net zo min generaals in gevechtsvliegtuigen.

Dit laatste bericht stond vandaag in de engelse Daily Mail, een notoir leugenblad en wordt klakkeloos door het Algemeen Dagblad overgenomen. Het is een klucht. Nadat we ruim twee jaar zijn voorgelogen over Covid gaat dit erin als zoete ware koek bij de meeste nederlanders.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Tja je gelooft alles of je gelooft niets. Ik geloof in God maar niet in de msm. Ook niet in de verhalen die in het AD en op het internet verkondigd worden. Ik houd me bij de waarheid….

    comments user
    admin

    Het dient een doel, een agenda maar niet de mijne.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.