Kuipers geeft eigenlijk toe dat Covid niets anders is dan de griep

Kuipers geeft eigenlijk toe dat Covid niets anders is dan de griep

Ophef in de Tweede Kamer op het bericht dat het Ministerie van VWS niet voorbereid is op het komende corona seizoen. Kuipers zegt dat hij hoopt dat het Ministerie en de GGD klaar zijn voor de mogelijke terugkomst van Covid19 maar is hier niet zeker van.

Covid was toch onafhankelijk van het seizoen? Waarom ging men dan prikken in April/Mei 2020 en werd iedereen opgeroepen in het gehele jaar 2021 om de tweede prik en booster te komen halen? Zelfs in Augustus 2021 overal oproepen maak een prik afspraak.

Corona is niets anders dan een familienaam voor griep en influenza virussen.

Dit is nu toch vreemd, Sinds winter 2019/2020 is de griep verdwenen en kwam toch Covid19? We hebben zware griep golven gehad in 2016/17, 2017/18 met oversterfte en elk jaar komt de griepgolf terug in het winter seizoen vandaar dat je elk najaar een oproep kreeg voor de griepprik. Niet dat die iets deed.

Alleen 2020 kwam naar boven als een jaar van onder sterfte. Er was toch een pandemie? Blijkbaar niet dus.

Nu wil Kuipers ons wijs maken dat het Ministerie en GGD niet voorbereid is op de komende griepgolf. Ik heb dat nooit in de voorgaande decennia gehoord.

We horen ook niets meer over mutaties.

Vroeg of laat zal men toch moeten toegeven dat Covid niets anders was dan influenza en dat apenpokken niets anders was dan apenkolder.

Op het globalisten front, na de mislukte bijeenkomst van het World Economic Forum en onze nederlandse stroman Mark Rutte, die alle orders als een Klaus Schwab slaafje opvolgt, ging Mark samen met de Koning naar de bijeenkomst van de voorganger van de WEF, Bilderberg in Washington.

Zo’n stroman als Rutte, die ons van het gas, olie en stikstof en ons aan de bedelstaf terug naar de Middel-Eeuwen wil hebben, vliegt wat af in de privejet van onze regering. Wat Rutte en Koning Pils (wat een afgang voor een man die in Mei 2020 nog fier zei maak niet normaal wat niet normaal is en nu net als Maxima slaafs de globalisten muppets spelen.

Het Forum voor Democratie had om een Tweede Kamer debat gevraagd maar dat was door het globalisten partijen kartel verboden. Wat ik weet van de Bilderberg groep is, nadat hun taak is gegeven aan de WEF, ze alleen nog maar in Bilderberg praten over depopulatie.

De boeren zijn het hele stikstof verhaal spuugzat en verzetten zich tegen deze bullshit in de VVD en andere partijen. Rutte krijgt nu voor het eerst te maken met een opstand in zijn eigen partij. Rutte kreeg als zijn taak om nederland naar de bliksem te helpen en is daar al aardig in geslaagd.

Het Sint Petersburg Economisch Forum, opgericht door Russisch president Vladimir Putin, had een nieuwtje. De volgende meeting komt samen in Italie en opmerkelijk genoeg aanwezige bedrijven daar zullen het Italiaanse grootbedrijf en Italiaanse grootbanken zijn die ook stakeholder zijn in de WEF!

Zo zie je maar weer. Brederoo zei het al. Het kan verkeren. De WEF valt uit elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.