Woke gekken runnen het pluche plakker Rutte kabinet

Woke gekken runnen het pluche plakker Rutte kabinet

Dinsdag in het Algemeen Dagblad een interview met een linkse minister van Rutte zijn kabinet. Ik besteedde er geen aandacht aan want zowieso komt er alleen onzin uit links radicale hoek. Het trok echter wel de aandacht in het buitenland en vandaar dat ik het nu meldt. Wij zijn dit al gewend.

Importeren van moslim afrikanen uit de beruchtte banlieu’s van de grote franse steden om hier in de landbouw (althans wat er straks van over is na Rutte zijn stikstof plannen) te gaan werken geeft aan dat de mevrouw minister Karin van Gennip ze niet helemaal op een rijtje heeft.

Deze mensen willen niet werken. Daarvoor zijn ze ook niet naar frankrijk gekomen. Zij willen alleen uitkeringen ontvangen en de islam aanhangen. Het zal wel zoiets zijn geweest dat zij haarzelf wilde beroepen op kijk eens hoe sociaal ik ben. Dit misplaatst gedrag wordt Woke genoemd. Ontkennen van elke realiteitszin.

Een heel ander wel erg sterk bericht kreeg wel mijn aandacht diezelfde dag in het Algemeen Dagblad. Omroep ON zou volgens de Nederlandse Propaganda Omroep een geldboete moeten krijgen. Het Commissariaat van de Media is het al aan het onderzoeken. De NPO beschuldigde ON van onwaarheden te berichten.

Dit vond ik nogal sterk want dat is wat het ANP, NPO en de dagbladen al jaren doen. De onzin die ik moet lezen in het Algemeen Dagblad en horen van geindoctrineerden die kijken naar het NOS Journaal over Covid19 en Oekraine is enorm en aantoonbaar valse informatie.

Ik kan de advocaten van ON alleen maar adviseren alle onzin die de NPO, ANP en de andere omroepen en dagbladen elke dag  spuien eens fact checken en een opsomming maken. Dit zou prima als verdediging kunnen worden aangevoerd. De verzonnen onzin uit engelse dagbladen en de SBU in Kyiv die klakkeloos door de NL media wordt overgenomen geeft voldoende bewijs.

Kyiv kan trouwens alle toegezonden militaire materialen als howitsers, anti tank rakketten van Rutte niet gebruiken omdat ze er niet mee weten hoe ermee om te gaan. Ze gebruiken zelf voornamelijk sovjet spul.

Training duurt te lang nu Donbass bijna aan de Russen is vervallen. Rutte zou nu anti schip raketten willen gaan leveren. Het Oekrainse leger heeft na de val van Donbass zowieso niets meer te zoeken oost van de Dneppr rivier. Tussen Donbass en de Dneppr is alleen maar vlak landbouw gebied.

Tenslotte het andere idiote plan van Rutte. De landbouw- en veeteelt moet de veestapel fors gaan inkrimpen om reden van de stikstof uitstoot van koeien en varkens. Ook moet de landbouw halveren en op sommige plekken zelfs minimaliseren. Ik weet niet hoe Rutte denkt aan belastinggeld te gaan komen en btw afdrachten als er geen bedrijven meer overgebleven zijn nadat hij zijn plannetjes heeft doorgevoerd. Er blijft geen bedrijf over. Van alleen verkopen van hypotheken kan NL niet overleven en eten.

Limburg zou landbouw en veeteelt 52% moeten gaan inkrimpen om de uitstoot van stikstof te verminderen. Veel geluk daarmee als aan de andere kant van de grens de duitsers weer een dorp inclusief kerkje hebben gesloopt voor bruinkool winning in het mijnengebied oost van Dusseldorf.

Rutte is de spreekwoordelijke Jan Brinkers vinger in de dijk geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.