De Waanzin van het Rutte Regime Uitkomst? Totale destructie van onze Economie

De Waanzin van het Rutte Regime Uitkomst? Totale destructie van onze Economie

Rutte doet precies wat de Washington neocons en de Council for Foreign Relations hem opdragen. Nederland moet van het Russische gas af, wij moeten verplicht Amerikaans LNG afnemen (dus het gaat helemaal niet om CO2 maar om handel)

En Rutte moet wapens leveren aan Oekraine en vervolgens meer ‘vliegende vette varkens’ oftewel F35’s bij hetzelfde  Militaire Industriele Complex Lockheed bestellen waar Prins Bernhard nog door omgekocht was in 1975 wat leidde tot de parlementaire onderzoek inzake F16 aankopen bij Lockheed.

China en India hebben een record hoeveelheid gas en olie met korting afgenomen van Rusland bedoeld om hun economie mee te laten groeien. Rutte gaat onze boeren en industrie afschalen omdat de WEF dat heeft verordoneerd. Wij moeten aan het laboratorium vlees en groenten en maden eten.

In de komende jaren gaan de Aziatische landen veel meer CO2 uitstoten en Nederland gaat naar CO2 nul. Dit is niets anders dan een Don Quichote vechten tegen imaginaire windmolens (Cervantes).

Op het thuisfront wordt Thierry Baudet door het partijen kartel vanwege verzwegen bijverdiensten voor een maand uit de Tweede Kamer spreekgestoelte verbannen. Baudet weigert alle bijverdiensten en werkzaamheden openbaar te maken.

Ik kan mij nog goed herinneren hoe de gedeclareerde maar verzwegen Ray-Ban bril van de PvdA leider Wouter Bos (Geert Wilders sprak toen nog honend over de door de belastingbetaler betaalde zonnebril) en het verzwegen Scheveningse appartement van D66 voorman Pechtold (hij had geen pech) gekregen van de Canadese ambassadeur als bedankje voor Pechtold lobbyen voor het speciale verdrag van Canada met de EU.

Er is een een waslijst van dit soort illegale sjoemel praktijken dor het partijenkartel voornamelijk VVD en Limburgers maar alleen Thierry Baudet wordt de maat genomen. Overigens de 50plus voorman (ik bven zijn naam kwijt) werd destijds ook de maat genomen. Overigens Prins Bernhard kwam er ook mee weg dankzij de PvdA Den Uijl.

Tenslotte de ECB die over onze euro gaat. Veroordeelde frans crimineel directeur van het ook criminele ECB in Frankfurt verklaarde een nieuw gereedschap te hebben. Zij gaat de PIGS landen (Portugal/Italie/Griekenland/Spanje) staats leningen opkopen als die weer onbetaalbaar dreigen te worden voor die landen. Dat ‘nieuwe’gereedschap was ook al gebruikt in 2010. Het is weer meer van hetzelfde.

Ik roep al jaren dat de ECB de spreek woordelijke Titanic is die ons laat afstevenen op de IJsberg.

Naar verluidt zou Albert Einstein eens gezegd hebben dat het toppunt van waanzin is steeds hetzelfde doen en elke keer een andere uitkomst verwachten(sic).

(ps de Blog lag plat gister en wie langer)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.