Het Rutte regime voert Agenda 2030 uit onder mom van stikstof beleid.

Het Rutte regime voert Agenda 2030 uit onder mom van stikstof beleid.

Agenda21 ging voorbij. Agenda 2030 kwam. De WHO en de CFR zijn de wereldregering en bepalen het beleid. Echte leiders als in Brazilie en Hongarije heben daar schijt aan maar Rutte is een atlanticus. Dat wil zeggen, hij volgt de orders op die hij krijgt van de WHO CFR oligarchen als Soros en Gates. Die moeten in ruil voor gratis geld dit propaganderen en politiek leiders benadrukken er is geen andere weg.

Wat is Agenda 2030? Het is de agenda geinitieerd dor de WHO en CFR.

Agenda 2030 wil dat de bevolking verblijft in grote steden en het platteland wordt ontruimd. Reizen, eigen auto, eigen huis, een baan behoren dan allemaal tot het verleden. Om u te verpozen gaat u 24/7 op in de metaverse. Alleen indien u toestemming krijgt dan mag u met de overal nog aan te leggen hogesnelheids trein reizen.

De bevolking krijgt een digitaal geld uitkering (Universeel Basis Inkomen oftewel UBI) en moet alles opvolgen wat de Overheid je zegt. Dat wil zeggen expirimentele Covid injecties accepteren en ouderen boven de vijftig moeten vrijwillig meewerken aan de depopulatie agenda en euthanasie plegen. De Overheid zal de Pil van Drion leveren. (werd klokkenluidster Els Borst daarom vermoord?)

Weiger je er aan mee te werken dan vervalt de uitkering en wordt je uitgestoten en kom je om van de honger.

Om Agenda2030 te kunnen realiseren moeten de boeren eerst hun land weggeven aan de Overheid, geen industrie meer en een Nederland moet vol gezet worden met windmolens, zonnepanelen en de rest wordt volgezet met huizen voor asielzoekers. Nederland moet 1 grote stad vol met vreemden worden en alles onder het mom van stikstof maatregelen.

Het gaat dus weer niet waarom het gaat. Stikstof en CO2 gaat dus om landjepik en Agenda 2030 uit te voeren. Het is niet de eerste keer dat we voorgelogen worden door pinokkio Rutte met zn lange neus.

Volgens Rutte moeten wij onze benzine auto inruilen voor electrische auto’s. Onderzoek wijst nu al uit dat ons toekomstige stikstofvrij electriciteitsnet dat niet aan zal kunnen en dat er te weinig grondstoffen zijn voor cobalt/lithium batterijen en accu’s.

Ergo Agenda2030 verbied reizen en een baan. Rutte liegt dus. Electrische auto’s zijn tijdens productie en grondstoffen uit de mijnen met diesel graaftuig vervuilender in vergelijk met de productie van brandstof auto’s plus de gebruikerstijd van 20 jaar. Dit wees een onderzoek uit van een Eindhovense Universiteit.

Verschillende onderzoeken komen met verschillende resultaten omdat aannames positiever of negatiever worden ingeschat. Men weet niet hoelang de accu in werkelijkheid meegaat en de recycling van accu’s is totaal onbekend en ook het ’tanken’ van kolencentrales wordt gemakshalve genegeerd.

Het is dezelfde truc met windturbines. Die hebben 3000 liter olie nodig voor smering.

Rutte voert Agenda2030 uit en wij moeten Rutte dank ook duidelijk maken dat wij zijn oplichting van de bevolking over zogenaamd stikstof beleid maar in werkelijkheid een dystopisch beleid (een soort Hunger Games) door hebben. Wat heeft Rutte eraan? Een mooi baantje in het verschiet en een vette bankrekening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *