Onze Boeren hebben niets te verliezen (en wij ook niet)

Onze Boeren hebben niets te verliezen (en wij ook niet)

Onze Boeren hebben niets te verliezen – Rutte voert Agenda2030 uit onder mom van de Club van Rome en de Parijse Klimaat CO2 leugen. En nu hebben ze ammonium uit zee er ook nog bij gehaald naast nitraat en koolstof.

Even voor de goede orde. Wie de voedsel voorziening controleert, controleert de bevolkings groei. In Agenda2030 komen alle WEF, Bilderberg, Gates Foundation, CFR wensen bij elkaar.

Nog even ter herinnering: Rutte zegt het in het Parijs klimaat akkoord afgesproken CO2 uitstoot te willen verminderen. De Parijse Klimaat Akkoorden bestaan maar is in werkelijkheid een bedrog omdat het gaat om de VN Agenda2030. Het draait om land voor asielzoeker woningen (wordt nu ook niet meer ontkend) en windturbines en zonnepanelen.

Langs de A1 bij Twello bijvoorbeeld. Landbouw grond nu zonnepanelen. Bizar want hoe vaak heeft NL zonuren?

Een stukje geschiedenis:

Agenda2030 is de opvolger van de 1992 NWO New World Order met de VN als wereld regering. De NWO was zoveel tegenstand tegen dat die plannen destijds zijn omgezet in Agenda21. Ook die Agenda kreeg veel tegenstand en nu is het dus Agenda2030

Steeds komt, het in de jaren zestig door de Club van Rome (een stel marxist professors en denkers) verzonnen Klimaat wijziging, als dekmantel om de populatie te verminderen van mensen en ook dieren. Eerst was het Global Cooling, 10 jaar later Global Warming en weer tien jaar later Climate Change. De Agenda21 liep niet lekker. De voorstanders, voormalige CP-ers, u weet vast nog wel Minister van Doorn, verruilden Communisme met de Groene Slinkse Agenda. Dat liep een stuk beter. Muilezels zijn er altijd wel.

Stukje geschiedenis:

Depopulatie vermindering als wens kwam voort uit de Round Table waar de volgers van Malthus (een imperialist in de Engelse Koloniale Macht in de 19e eeuw) de explosieve groei van de mensheid in de koloniale bezittingen als China en India maar ook Afrika als grote bedreiging zagen omdat de kosten om die bevolking onder controle te houden explosief stegen en bedreiging was voor het Imperium voornamelijk door hun onafhankelijkheid streven.

Ook de Nederlandse kolonien kenden dat fenomeen. Nederland hanteerde een systeem vanaf 1900 van gelijke voorzieningen in het thuisland en overzee. Dus gezondheidszorg en openbaar vervoer stonden op gelijke voet.

Na de Tweede Wereldoorlog en het einde van de Britse Imperiale Macht waar de Britten ook wraak op Roosevelt hebben genomen (zijn dood is nooit opgehelderd noch zijn lichaam onderzocht) gaven de Koloniale Machten onafhankelijk aan hun kolonien. Roosevelt wilde een einde aan kolonialisme. De methode van Ontwikkelingshulp geven (feitelijk omkopen van de leiders) bleek goedkoper dan een staand leger.

Zoals Stalin ooit zei “1 man – geen probleem”. Als een leider de voet dwars zette werd deze vermoord. Ik kan een hele reeks vermoorde Afrikaanse leiders opsommen maar ook een Allende in Chili en een Soekarno in Indonesie.

Wat heeft dit alles met onze Boeren van doen? Het is de achtergrond van Rutte zijn bizarre maatregelen. Kolonialisme is thuis gekomen. De poppenspeler van Rutte wil van u af.

Voor de Boeren is het nu of nooit. Het Rutte Regime gaat Boeren die hun Boerenbedrijf niet willen opgeven onteigenen. Ik denk dat het kwartje nu wel is gevallen. CO2 is voedsel voor planten en bomen. Bewijs van belang van CO2 is dat er dagelijks tankwagens met CO2 naar onze kassen rijden.

Voor een ieder met enige intelligentie (dat zijn er maar weinigen) is duidelijk dat het hele CO2 verhaal niet klopt. Vroeger werden er veel kolen en plaggen verstookt nog tot einde jaren zestig. De Club van Rome ging ervan uit in 1968 dat dit nog lang zou blijven maar nu hebben we een CO2 tekort.

Het zijn nu de Boeren die eraan gaan maar straks zijn wij de sigaar want niet alleen dieren ademen en gassen CO2 uit ook de mens doet dat. Ook uw auto, vrachtwagen, uw huis en uw huisdier en uzelf stoten CO2 uit. Als Rutte klaar is met de Boeren komen u en ik aan de beurt.

U mag niet meer in een brandstof auto rijden, geen huisdier meer hebben, uw huis voldoet niet aan de nieuwste CO2 norm? Rutte neemt het in beslag. En zo voert Rutte ook nog The Great Reset van Klaus Schwab uit. U bezit niets maar is toch gelukkig.

In Agenda2030 staat ook dat een ieder ouder dan vijftig vrijwillig euthanisie moet plegen en de biowapen prik was al de eerste aanzet.

De reden van dat wij van het (russisch) gas af moeten heeft overigens een politiek militaire reden.

Veel duurder Amerikaans gas is wel ok. Shell heeft overigens gezegd dat gas pijpleidingen naar Europa vanuit de US kan worden vergeten. Ruslands heeft dankzij de sancties nu al het verlies aan europese en amerikaanse klanten ruimschoots terug verdiend. En de politiek maar de schuld aan Putin geven. Minder gas meer inkomsten. Putin is blij en Rusland niet verzwakt.

Rutte heeft nu Remkes als CO2 uitleg Czar aangewezen. Hij gaat niet overleggen met de landbouw organisaties maar ze verordoneren. Het stikstof beleid wijkt niet links en niet rechts volgens Rutte. Die organisaties zullen hun zieltjes al wel verkocht hebben net als de FNV en andere vak- en ondernemers bonden.

Let wel dezelfde Remkes die als burgemeester van Den Haag ons tijdens anti Covid Rutte demo’s op ons in liet hakken door gedrogeerde Romeo’s om ze extra agressief te laten zijn en ze erop los te laten slaan. Oude mensen wilden overrijden met hun busjes en tanden uit de mond sloegen. Demo’s voor homo rechten of voor BLM geen probleem. Gaat u gang. Hulp van de politie nodig?

Die Remkens die de politie de demonstranten bijeen liet drijven van de Koekamp naar de HS Centraal omdat wij de anderhalve meter negeerden en vervolgens die mensen in kleine busjes propten waar anderhalve meter ineens geen issue meer was en ook niet in het politieburo.

Ergo:

En dan die CO2 landkaart. De Wadden moeten 90% CO2 reduceren, ondanks dat er geen land of veeteelt, industrie en auto’s rondrijden, maar omdat er ammoniak uit zee komt. Gaan ze de Waddenzee droogleggen? Het zijn weer de ‘ professoren’ met hun modellen. Crap in = crap out. Men heeft niets geleerd van de Covid modellen van Mr Lockdown Neil Ferguson.

Nu de Boeren en als die straks niet meer hun beroep kunnen uitoefenen dan zijn  wij aan de beurt. Overigens er dreigt een voedsel tekort door de hoge prijzen en NL wil van zn boeren af? Die Rutte is waanzinnig.

Ik kan mij voorstellen dat er nu al Boeren zijn die in navolging van de ZuidAfrikaanse boeren denken aan emigratie naar Rusland. Ze zijn  welkom daar. Hoe gaan wij dan aan ons eten komen?

Het is daarom belangrijk dat wij zelf ook meedoen aan de massale Boeren protesten. Steun onze boeren met blokkades en demo’s. Gebruik uw auto die straks door Rutte verboden wordt. Rutte’s Agenda2030 is de nieuwe Covid waar tegen wij in het verzet moeten komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *