Politie apparaat wordt misbruikt om illegale boeren onteigening te onderdrukken.

Politie apparaat wordt misbruikt om illegale boeren onteigening te onderdrukken.

Nu bekend is geworden dat Rutte journalisten betaald, is het verklaarbaar waarom de media kopt Boeren tegen klimaat maatregelen en verder weigert om verslaggeving to doen van boeren protesten. Het is een herhaling van de Covid propaganda.

Rutte is onbeschaamd bezig om Agenda2030 BuildBackBetter of The Great Reset uit te voeren onder de leugens van klimaat maatregelen. Blijkbaar heeft hij met Kaag een regeer dealtje gemaakt om de boeren te piepelen.

Het staats politie geweld tegen de boeren neemt alleen maar toe. Dat zal de haat tegen het staats apparaat en Rutte alleen maar doen toenemen. Als nederlanders na 2030 nog willen eten en in supermarkten voedsel willen kopen dan moeten zij als de bliksem onze boeren gaan steunen.

Nederland is onder Rutte een fascisten staat geworden. Ik zei al in Mei 2020 tegen anti Covid demonstranten in Den Haag denkend aan de gebroeders De Witt. Rutte lacht nu wel steeds maar dat lachen zal hem een keer vergaan. Mensen belazeren loopt een keer verkeerd af. Ik had nooit gedacht in mijn leven fascisme te zullen zien.


Prins Bernard zei het eens: “als je tegenstander op de grond ligt moet je niet natrappen want dan wordt hij je eeuwige vijand”.

Je zag het vandaag weer in Japan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *