Onder Rutte Regime schrijdt de administratieve staat voort

Onder Rutte Regime schrijdt de administratieve staat voort

De administratieve staat heeft diep in het verleden gegraven om een oude wet te vinden die misbruikt kan worden om de orders uit Brussel uit te kunnen voeren.

Ze vonden een oude wet uit 1939-1940, Wet verplaatsing bevolking. Deze wet werd destijds gemaakt vanwege de Tweede Wereld oorlogs dreiging.

Twee artikelen worden nu misbruikt door het Rutte regime om Oekrainse vluchtelingen te kunnen herbergen.

  • Commissaris van de Koning kan u verplichten uw huis te verlaten
  • Bevoegdheid tot vorderen van uw woning

Deze wet is er door het kartel er door gejast op 31 maart 2022. Heeft u dit gelezen in de media? Denk het niet. De provincie heeft nu de mogelijkheid u uit uw huis te zetten of inkwartiering van vluchtelingen onder mom van deze wet te verplichten. Volledig illegaal. Er is geen oorlogsdreiging. Volkomen in strijd met onze grondwet.

Het is weer hetzelfde liedje als met de avondklok, een wet van nazi en oorlogs misdadiger Seys-Inquart. Wat voor fascisten werk kunnen we nog meer verwachten van deze fascisten vriend Rutte. De eerder deze grondwet verkrachter Rutte weg is de beter.

Natuurlijk zal er de gang naar de rechter zijn zodra u geconfronteerd wordt met deze gelegenheids wetgeving maar de gekochte rechter heeft geen haast bij van Overheidswege opgelegde maatregelen in strijd met onze Grondwet.

Uiteindelijk zal de Hoge Raad deze maatregel wel afschieten als ongrondwettelijk maar dan bent u weer jaren verder en kunt u een baard laten staan zo lang als Ho Chi Minh had voordat de Staat u een schadevergoeding uitkeert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *