Is het einde van het Rutte Regime in zicht?

Is het einde van het Rutte Regime in zicht?

De Boeren protesten hebben alles in zich om het Rutte Regime van constante leugens tot de val te brengen. De achterban van het partijen kartel zal zich op en gegeven moment gaan roeren.

Ik heb het dan niet over de Pvda of Groen Slinks maar over de andere kartel partijen.

De Klimaat leugen van Rutte is tot stand gekomen blijkt nu door de RiVM wetenschappers onder druk te zetten een Klimaat rapport te produceren dat als basis dient om de Boeren te kunnen onteigenen. En als die van hun land zijn gezet komt de industrie en uiteindelijk de burger aan de beurt.

Het RiVM heeft een kleuren kaart gemaakt op basis van elke m2 in Nederland. Als per vierkante kilometer een vogeltje in een boom is gesignaleerd en de boer heeft zijn land in de directe omgeving, dan is die boer de klos. Die boer moet dan 90% emissie reduceren. Het RiVM heeft bij zijn buurman geen vogeltje geconstateerd dus hij hoeft dan niet te reduceren.

Als dat vogeltije even later 1 kilometer verderop in een boom zit dan geldt dat niet want het rapport is een moment opname. Dit geeft de waanzin van het Rutte regime aan.

Het is te hopen dat het RiVM niet straks met een burger kleurenkaart gaat komen want als dat vogeltje op uw dak zit en de controleur constateert dat dan bent u ook de klos. Blijkbaar staan er nu in het RiVM mensen op die na de Covid leugens rapportage en nu de CO2 leugens er tabak van hebben dat het RiVM misbruikt wordt voor een Agenda.

Dit kleuren rapport van het RiVM ruikt niet alleen naar willekeur maar ook naar een Agenda. Om precies te zijn, een onteigenings Agenda. Agenda2030. De werkelijke reden is dat Rutte Nederland heeft verkocht aan de WEF om van Nederland een smart city te maken. Eén grote stad. En daarvoor is alle land nodig.

U bezit niets en u bent blij. De Boeren zijn niet blij en daarom protesteren zij. Iets waar de media voor betaald wordt door Rutte (toegeven door hem) om vooral negatieve pers te weren.

Het jammeren van de Politie over dat Fvd het opneemt voor de Boeren is weer dezelfde argumenten als nog maar kort geleden tegen anti lockdown, avondklok demonstranten. Ontkennen van het gebruik van gemaskerde undercover politie mensen die proberen om geweld van demonstranten uit lokken. De zogenaamde ROMEO’s.

In een Staat waar een grondwettelijk recht van demonstratie middels ROMEO’s worden gedwarsboomd en zelfs geweld tegen demonstranten wordt uitgelokt is geen democratie maar eerder een totalitaire staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *