Het uiteindelijke doel is oorlog

Het uiteindelijke doel is oorlog

Dat is in wezen de agenda. Alle leugens over CO-2, stikstof en andere dogma’s ten spijt is dat het doel. The Great Reset is feitelijk het beoogde resultaat van de strijd tussen ons en de oligarchie.

De oligachie oftwel de 1% heeft het financiele systeem wat wij dagelijks gebruiken opgeblazen en de laatste restanten staan nog maar er kan weinig meer aan gedaan worden. De FED en ECB zijn een doodlopende straat ingereden en het einde is al in zicht.

Ik wil eraan herinneren hoe na de Tweede Oorlog alle gelden en banktegoeden in 1 klap illegaal werd verklaard door Minister Lieftinck. Daarna kreeg iedereen het tientje van Lieftinck.

Dat was The Great Reset van Mei 1945.

De toenmalige rijke families hadden zichzelf al ingedekt met goud, zilver, oude meesters, juwelen en dure huizen. Voor kennis is de Oranjes niet vreemd en konden zo hun rijkdommen natuurlijk behouden. Jan met de Pet kon ze centjes verdient in de Tweede Wereldoorlog inleveren.

Wallstreet, City of London hebben een reset nodig van het financiele systeem om hun Casino te herstarten en weer van voren af aan zich te verrijken ten koste van de burger. De vraag is of de burger dit zich dit keer weer gelegen laat liggen.

Technologie staat hen ten dienste. Geld creatie is niet voorbehouden aan de overheid, Wallstreet of de 1 % oligarchie. Wij kunnen zelf ook geld creeren middels crypto of op andere wijze. Wij kunnen diensten leveren en daarvoor in ruil weer eten krijgen, met bling bling papier of gewoon met contracten of schuldpapier. Schuldpapier is ook wat de Overheid ons uit de ATM flappentap laat halen.

Dit schuldpapier ook wel bankbiljetten genoemd wordt gegarandeerd door de Overheid en is aan toonder. Vroeger werd dit schuldpapier genoemd en daarmee kon je in de Middel-Eeuwen ook betalen.

We hebben dus geen commerciele banken en centrale bankiers of de Overheid nodig. Onze voorouders negeerden de lokale Adelstand die de burger plukten om hun puisant rijke leventje en hun onderdrukkings leger te kunnen financieren. Er waren ook verschillende opstanden tegen die charlatans.

Graaf Floris de Vijfde werd niet voor niets den keerlen god genoemd. Hij kwam op voor de gewone man en zijn lot is bekend. Zo eindigen alle lui die de agenda niet uitvoeren.

1 REACTIE

comments user
נערות ליווי במרכז

I need to to thank you for this great read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I have got you book-marked to check out new things you postÖ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *