Rutte is het Kabinet aan’t lijmen en RiVM is een bullshit fabriek – u vraagt, wij draaien.

Rutte is het Kabinet aan’t lijmen en RiVM is een bullshit fabriek – u vraagt, wij draaien.

De Klimaat maatregelen is ondertussen een soap geworden. De Tweede Kamer is tegen waaronder coalitie partij SGP die de onteigening van boeren niet ziet zitten.

Het RiVM is schietschijf in de Tweede Kamer en de boeren protesteren.

Zogenaamde democraat in hart en nieren VVD-er Remkes staat in zijn hemd want de boeren willen niet met hem praten. Er valt ook niets te praten want de plannen staan vast.

Velen in de Tweede Kamer vinden dat Rutte veel te ver gaat in het uitvoeren van de burocraten oekazes uit het Brusselse. Sommige zeggen dat het niet uit Brussel komt maar van Klaus Schwab.

In de laatste Kamer zittingen voor het reces bleek dat er witte plekken op de RiVM kaart staan. Boeren die de pech hebben bij de Amer Centrale te boeren worden aangeslagen voor de CO-2 gegenereerd door die centrale terwijl de centrale zelf buiten schot blijft.

Zie hier de situatie in Juli. De Tweede Kamer is met reces gegaan en Rutte probeert zijn Kabinet te lijmen. Alle kikkers dreigen uit het Kabinet te springen en Rutte had al geen geloofwaardigheid meer bij de start en ze kunnen niet met hem door een deur.

Daarnaast gaat Rutte nieuwe plannetjes bedenken voor de derde dinsdag in september.

En dan hebben we nog de door sancties tegen Rusland als een boemerang teruggekomen energie problemen van olie en gas. In Duitsland is men al overgegaan op rantsoenering. Gaan we weer net als 1973 de autovrije zondag krijgen? Benzine rantsoenering omdat Klaus Schwab wil dat we minder auto moeten gaan rijden?

In 1974 bleek al dat de zogenaamde besparingen in 1973 verordoneerd door het Kabinet DenUijl, niets opleverden. Eerder de gordijnen dicht, minder vaak douchen, minder auto rijden het maakte helemaal niets uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *