Am Western front nichts neues.

Am Western front nichts neues.

Ik vond deze headline wel toepasselijk. Het werd gebruikt in the Tweede Wereldoorlog. We zijn in een oorlog voor ons zelfbehoud. De Covid oorlog is nog aan de gang met Apenkool pokken, Polio, de Oekraine oorlog en de komende klimaat en zelf vernietigings oorlog.

In 1955 had Soekarno (hij had geen voornaam) een conferentie in Bandoeng in het beroemde hotel Homan aan de kruising Jalang Asia-Africa Jalan Braga. (ik heb er zelf een nacht verbleven) gehouden om Azie en Afrika los te weken van het Amerikaans imperialisme. Tevergeefs want jaren later pleegde Soeharto een coup door de amerikanen opgedragen om een paar generaals en Soekarno te vermoorden. De laatste overleefde maar overleed enkele jaren later.

Washington Empire houdt niet van tegenstribbelaars.

Het Amerikaanse imperialisme is niets anders dan de financiele confiscatie van onroerend goed en grondstoffen. De dollar en Wallstreet zijn instrumenten om dit te bereiken. Landen worden gedwongen om uitsluitend hun voedsel, wapens, brandstof, goederen te kopen in Amerika tegen dollars. Daartoe moeten die landen dollars lenen. Echter wat je leent moet terug betaald tegen de dan geldige koers. Dit blijkt onbetaalbaar met bankroet als gevolg.

Als je eigen munt naar het putje gaat omdat nu eenmaal zelf produceren veel goedkoper is dan importeren uit Amerika, worden de landen gedwongen deze dure dollars tegen veel hoger prijs in te kopen. Walstreet zorgt er voor dat de dollar wordt opgedreven. Afhankelijke staten is veel lucratiever voor Amerika dan politici omkopen. Argentinië is zo’n geval.

Dichter bij huis, Duitsland. De Woke socialistas commie gekkies in Berlijn roeptoeteren dat ze maar liefst 5 miljoen huishoudens gasverbruik kunnen besparen in opdracht van Brussel. Mogelijk zelfs meer. Duitsland heeft 83 miljoen inwoners. Dit is waanzin en de Duitse industrie maakt zich zorgen.

Oud kanselier en pro business Duitse industrie advocaat Gerhard Schroder bezocht Putin in Moskou. Wat besproken is is niet geheel bekend gemaakt. Wel heeft Putin gezegd dat Nordstream2 per direct gebruik kan worden en dat de verminderde gas uit Rusland komt door het sancties beleid.

Kanselier Scholz heeft verklaard dat Schroder niet met hem heeft overlegd en keurde het bezoek af. De agenda is de zelf vernietiging van Duitsland in opdracht van de neocons in Washington en Scholz voert dit uit ‘om de planeet te sparen’. Bizar maar waar.

Zoals u ziet, deze klimaat gekte komt uit Brussel en alle lidstaten worden ermee geconfonteerd muv Hongarije die weigert aan zelf destructie te doen. overigens Viktor Orban was uitgenodigd voor de CPAC in Texas. Hij verklaarde we zijn in oorlog met de globalisten die de familie, kerk en onze vrijheden willen vernietigen.

Deze oorlog is al heel lang aan de gang en duurt zeker nog wel tientallen jaren. De socialisten zijn de communisten zei Orban. Ik weet dat want onze vaders hebben er tegen de wapens opgenomen in 1956 en hun zonen hebben deze strijd gewonnen.

‘Deze communisten zijn echter weer terug en ze hebben onze instituten, universiteiten, scholen, onze rechterlijke macht en onze pers geinfiltreerd. Wij hebben daar in Hongarije een einde aan gemaakt. Hongarije gaat voor subsidies voor kinderen’.

‘Als vrouwen moeder worden betalen ze nul belasting. We hebben de belasting voor gezinnen verlaagd naar 15% inkomsten belasting. Soros en al zijn NGO’s en Universiteiten zijn het land uitgegooid’.

De helft van de EU in Brussel wordt door Soros gecontroleerd. Orban ging verder. ‘Ik wordt gedemoniseerd in de fake news pers’. ‘En een ultra rechtse gek genoemd’. ‘Wij hebben de grenzen versterkt en nul immigraten toegelaten’. ‘We moeten deze communisten bevechten met alle middelen die we ter beschikking hebben’.

2 REACTIES

comments user
admin

Hopenlijk krijgt Brederode gelijk. Zal een keer keren

comments user
Quality Manager

Ik wilde dat wij ook zo’n stevige voorvechter voor Nederland hebben. Wij zitten echter opgescheept met een stuk onbenul dat alleen maar onderwijs aan een middelbare school kan geven en een terroristische minister van financiën die ons land weggeeft aan de hoogst biedende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *