Wanneer zijn ze Mark Rutte zat in Den Haag?

Wanneer zijn ze Mark Rutte zat in Den Haag?

Langst zittende premier dankzij stem fraude en andere trucs. Deze fraude begon al met de verkiezing van Rita Verdonk als partijvoorzitter met meerderheid van stemmen. Echter het partij kader negeerde de verkiezing van Rita en schoof Mark Rutte naar voren en liet Rita Verdonk vallen als een baksteen. Altijd de mond vol van democratie. Het is een farce.

Functie elders noemen ze dat in Den Haag. Je kunt je achteraf afvragen of Mark Rutte niet ‘selected before elected’ was om een WEF / globalist / Soros agenda uit te voeren. In dezelfde tijd gebeurde hetzelfde met de verkiezing van Obama in de US.

Rutte heeft niets opgebouwd. Hij heeft sinds zijn aantreden alleen maar afgebroken wat Thorbecke, Willem Drees, Piet de Jong heeft opgebouwd. Het afbreken begon al met Lubbers daarna Kok en daarna Balkenende. Degene die wilde opbouwen (Fortuyn) werd omgelegd. Die wilde de agenda niet uitvoeren. Hieronder de brief van Rutte in zijn begin jaren als premier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.