FvD prijst Trump zionisten vrienden aan dwz gecontrolleerde oppositie

FvD prijst Trump zionisten vrienden aan dwz gecontrolleerde oppositie

Email bericht Forum voor Democratie aan de leden:

China domineert het politieke wereldtoneel als nooit tevoren en Xi heeft zijn voornemen aangekondigd om internationale wetgeving te wijzigen in het voordeel van China.

Dit is bullshit van Trump gekkies. De sprekers willen juist het amerikaans imperium in stand houden van roof en plunder en werken voor zionisten bankiers net als Trump. Amerika lapt alle internationale regels aan de laars omdat de Washington hoogmoedigen zich boven alle landen verheven voelen.

Eigen voordeel halen is het goed recht van China. Andere landen doen dit ook. Zelfs Gatesland, alleen landen kunnen lid worden van de WHO maar Bill Gates heeft zich ingekocht en is nu een land. China zit niet achter de WHO Tedros, het is Gates.

FvD nodigt uit om naar een presentatie van Trump gekkies te gaan. Nee dankjewel. Jack Posobiec (OANN TV presentator en China hater) Pete Hoekstra (oud Trump ambassadeur in NL) John Laughland (Britse filosoof – spaar mij de filosofen) spreken daar. Kunnen ze net zo goed Alex Jones uitnodigen. Deze heren veroorzaken alleen maar ruis, geen feiten.

Ipv de amerikaanse hegemonie en de dollar als instrument om derde wereld landen tot amerikaans client staten te dwingen en de concurrentie in Europa uit te schakelen door de eis geen Russisch gas meer af te nemen wat Europa grote schade berokkend (vooral Duitse industrie) aan de kaak te stellen, zijn genoemde mensen juist Steve Bannon apostelen die China als kwade genius portreteren.

Deze heren zullen waarschijnlijk Trump hoogprijzen over de economie onder Trump (Wallstreet spekken wat Trump deed is niet de echte economie) Droogleggen van de swamp – niet gebeurt, grenzen dicht – muur niet gebouwd). Trump was vooral bezig vier jaar lang om Israel alles te geven wat ze wilden en als dank werd Trump gedumpt zodra Biden werd uitgeroepen to president.

China zit niet achter WEF The Great Reset sterker, Xi heeft het afgewezen. China zit niet achter Agenda2030. China zit ook niet achter Klimaat Verandering sterker China doet er niet aan mee.

China zit ook niet achter CFR, Trilateral Commision, Bilderberg, Blackrock, Vanguard, BiS, IMF, Worldbank. Amerikaanse oligarchen als Rockefellers, Bloomberg, Steyer, Moscovitch en de leden van de Biden admin als Yellen, Powell, Blinken, Garland, Mayorkas allemaal zionisten die de verkiezingen hebben gefraudeerd om hun agenda uit te voeren.

Het doel is de amerikaanse hegemonie in stand te houden. Duitsland wordt speciaal onder druk gezet om Nordstream2 niet te activeren. Nee, Duitsland e.a. EU landen moeten het veel duurder Amerikaans gas af nemen.

Wij moeten ver blijven van deze anti China advocaten. Ik ben geen fan van de CCP. Het is een triade mafia maar ik vindt dat de Chinezen zichzelf moeten bevrijden net als men in Romeniƫ deed om van Ceausescu af te komen.

2 REACTIES

comments user
admin

Kinderen van Klaus Schwab

comments user
Quality Manager

Ik ben ook zeker geen fan van de CCP maar wat er nu gebeurt is natuurlijk de idioterie ten top! De EU fungeert alleen maar als doorgeefluik voor de WEF net als Rutte en Kaag…..pinokkio en de heks doen het samen prima vindt de WEF!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *