Wopke Hoekstra verliest de achterban over de WEF Agenda

Wopke Hoekstra verliest de achterban over de WEF Agenda

Zelf veroorzaakte politieke wonden. CDA Wopke Hoekstra is erachter gekomen tot zijn schrik dat de WEF agenda van Rutte niet populair is in het land en de provinciale dus Eerste Kamer zeteltjes komen in gevaar. Ook het Kabinet Rutte IV wankelt nu.

De WEF Agenda is niet populair en Rutte en Kaag willen deze toch doordrijven. In de van reces teruggekomen Tweede Kamer viel niet veel te verhapstukken. Geen motie van wantrouwen of andere evenementen.

Terug naar de lijm tafel voor de zoveelste keer.

Rutte die nog maar 1 jaar geleden ontkende Klaus Schab te kennen en waarvan wij weten dat hij een belangrijke WEF contributeur is van ideeen voor de Great Reset, wilde met zijn stikstof beleid een hongersnood in Nederland veroorzaken in opdracht van de WEF stakeholders.

Deze stakeholders zijn, Blackrock, Vanguard, Statestreet die 99% van alle bedrijven in de wereld in eigendom hebben en The Great Reset zien als een opmaat naar de slaven plantage compleet met digitale ID en digitale controle matrix.

Deze stakeholders zouden dan ook het land van de boeren in bezit krijgen, gratis voor niets.

Voor de goede verstaander, die slaven zijn u en ik.

Slavernij werd afgeschaft, niet omdat men het zielig vond of enig andere reden. De echte reden dat slavernij werd afgeschaft is dat als slaven wegliepen men ze niet kon opsporen en de plantage eigenaren stopten met de bankiers te betalen voor die weggelopen slaven. Dat werd te duur als teveel slaven em smeerden.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Tja, ze graven nog steeds hun eigen graf en ik heb het idee wanneer ik om me heen luister, dat de mensen toch wel wakker aan het worden zijn. Dit is toch niet wat ze willen. Laten nu al die wakker geworden mensen eens massaal een vuist maken!!!!!

    comments user
    admin

    1 miljoen op de dam? Ik weet het niet. Eerst moeten ze honger en armoe voelen denk ik maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *