EU sanctioneert Rusland terwijl de US voor 6 miljard inkoopt!

EU sanctioneert Rusland terwijl de US voor 6 miljard inkoopt!

Het moet niet gekker worden. De EU in opdracht van Washington verplicht de EU lidstaten geen gas, olie en kunstmest van Rusland meer af te nemen wat de lidstaten in grote problemen brengt importeert Amerika er lustig op los. Laatst weer 6 miljard aan olie en gas van Rusland.

Terwijl de Russische rijken hun eigendommen worden geconfisceerd door de volgzame EU lidstaten waarmee deze pro Westerse oligarchen terugkeren naar moedertje Rusland en Putin lachende derde is.

Amerika is zowieso nu een mafia staat geworden. Russisch banktegoeden gejat, Venezuelaans goud geconfisceerd, Irak en Libisch goudstaven van die centrale banken gestolen en elke dag tankwagens vol met Syrische olie gepikt.

De gevechten rond om de kerncentrale van Zaporozhie Ukraine wordt door NL dagbladen vertaald als Rusland schiet op Ukrainers vanaf de kercentrale terwijl in werkelijkheid Zelensky probeert met aanslagen op de kerncentrale een nucleaire ramp in Europa te veroorzaken.

Wie is er hier nu de gek? De prijzen blijven maar stijgen veroorzaakt door de Brusselse ongekozen burocraten terwijl slaaf Rutte gewoon de Brusselse orders opvolgt. Als de nederlanders nu nog niet wakker worden dan weet ik het ook niet meer.

We moeten zsm uit deze burocraten unie en een eigen munt terug.

1 REACTIE

comments user
ליווי בתל אביב

Very nice article. I definitely appreciate this site. Keep it up!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.