Amsterdam demonstratie tegen WEF Rutte

Amsterdam demonstratie tegen WEF Rutte

Gister in Amsterdam demonstratie in Amsterdam, Praag, Parijs en Keulen. Weg met de politici die The Great Reset aan het invoeren zijn middels het financieel steunen van Oekraine en de gas en electriciteit gebruiker de rekening te laten betalen.

In Praag scandeerde men, stop met Oekraine te steunen, maak een deal met Putin over gas en stop met The Great Reset. Mensen hebben door wat de agenda is. De burocraten van Vond der Leyen gaan nu prijs plafonds instellen.

Wat dit betekent is dat er geen gas en olie meer aan de EU wordt geleverd. Europa wil de werkelijke prijs niet meer betalen? Daar is het gat van de deur. Voor u tien anderen. Overigens is energie de meeste getaxte behoefte in Europa.

CO2 tax, provincie tax, energie tax, transport tax en ze verzinnen er steeds meer. In meerdere opzichte gaat Europa een hete winter tegemoet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *