Dankzij Putin hebben we weer een echt parlement terug!

Dankzij Putin hebben we weer een echt parlement terug!

Positieve kant tekeningen in een tijd van ellende. Russisch president Vladimir  Putin heeft er voor gezorgd dat Nederland weer een echt parlement heeft die het WEF Rutte kabinet aan de kaak stelt.

Nederlanders hebben genoeg van Rutte. Zijn houdbaarheid is al lang geleden overschreden. Je kunt je zelfs afvragen of de man wel legitiem gekozen was. Dat begon al met de interne strijd in de VVD waarbij Rutte het verloor van Rita Verdonk en toch partijleider werd.

Daarna werd het niet veel beter. VVD de grootste in Groningen (PvdA bolwerk sinds eeuwen) en Almere (PVV bolwerk) is totaal ongeloofwaardig. Hopelijk zal vandaag de verkiezingen in Italie niet gemanipuleerd worden.

Meloni met haar Broeders van Italie partij zal de grootste worden volgens de peilingen en zal zelfs premier kunnen worden. Dat betekent voor de ongekozen burocraten totalitaire EU het einde. Die hebben al problemen met Hongarije en Polen. Von der Leyen heeft al gedreigd fondsen te blokkeren mocht Italie niet de ‘juiste’ kandidaat kiezen! Het laat de totalitaire inborst van de EU zien.

Terug naar Nederland. De verontwaardiging van zowel het Kabinet als de kamer voorzitter over Thierry Baudet zijn opmerkingen dat de universiteit waar Kaag gestudeerd heeft in Engeland een communistisch curiculum heeft en recruterings grond is voor toekomstige spionnen voor de administratieve staat mocht niet gezegd worden.

Terecht zei Wilders dat Baudet niet gezegd heeft dat Kaag een spion is. Het weglopen was eigenlijk dan ook een bevestiging dat zij een spion is. Harvard is ook zo’n uni waar bijvoorbeeld WEF baas Klaus Schwab gerecruteerd was. Dit zijn feiten geen samenzwerings theorie.

Wilders zei het terecht. Tijdens de spreektijd van kamerleden moet gewoon het kamerlid zijn zegje kunnen doen. If you cannot stand the heat stay out of the kitchen. Spreek verbod is tegen het staatsrecht.

Nu wordt het staatsrecht aan de lopende band door de Rutte kabinetten geschonden en dat kan blijkbaar zomaar. Van Rutte weten we dat hij een WEF agent is.

Wat Kaag had moeten doen in de Tweede Kamer is vragen wat suggereert u hier Meneer Baudet? Was het curiculum daar links, ja. Ben ik benaderd ja, maar ik heb nee gezegd. Veel succesvolle ondernemers worden in NL benaderd via de amerikaanse ambassade om naar Las Vegas te komen. Een berucht recruterings locatie.

Zoals Wilders het al aangaf waarschuwt de PVV al sinds 2008 dat over het Russisch gas (dat NL moet kopen omdat Kabinetten ons gas naar het buitenland verpatsen) ons nog eens een oorlog ingerommeld.

De Oekraine oorlog is onze oorlog niet maar de amerikaanse neoliberale neocon oorlog die ons nog eens een atoom oorlog gaan doen beleven omdat de neoliberalen de baas in de wereld willen blijven spelen en niet dat China en Rusland dat overnemen. Het draait hier allemaal om wie controleert EurAzie.

Energie minister D66 Jetten was niet aanwezig in de Tweede Kamer om te verantwoorden dat hij het gas peperduur wil maken om ons te dwingen een onzeker energie toekomst van wind en zon op te dwingen om zogenaamd de planeet te redden en intussen met een CO2 vervuilend vliegtuig naar Amerika reist.

De reden is waarschijnlijk om zijn nieuwe orders van de amerikaanse neoliberalen neocons te horen.

Iedereen die dit gas debacle volgt, en ik heb daar al eerder over geschreven, gebruikt het AngloAmerikaanse Empire Oekraine en Russisch gas om Europa en voornamelijk Duitsland als concurrent voor de amerikaanse industrie het afvoer putje van de historie in te werken.

En de stupide D66, Groen Links (vroegere CPN) politici zichzelf en Europa op te offeren als kamikaze piloten voor het heil van loot en plunder amerikanen. We zien dit ook bij de andere WEF young global leaders gebeuren als Macron, Scholz, Johnson. Europa kapot voor Amerikaanse hegemonie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *