Forum voor Democracy Congress

Forum voor Democracy Congress

Afgelopen zaterdag het lang verwachte Forum Congress.Ze waren er allemaal. Alle kamer leden en mannen van het eerste uur.

Rondkijkend viel mij onmiddelijk de grote afwezigen op. Er zijn geen jongeren. Heeft Thierry geen tractie op jongeren? Wat er wel aanwezig was: 70% was man en tussen 50 en 80 jaar. 30% was vrouw in dezelfde leeftijd categorie. Er waren wel een handvol jonge meiden maar of die van de organisatie waren, de catering dat weet ik niet.

De organisatie rammelde nogal. Taets, het evenementen gebouw wist niet hoe veel er zouden komen. Het bleek meer dan 2800. Er waren geen bordjes uitgezet om het Congress te wijzen. Het pad liep tussen oude fabrieken en was onduidelijk, sterker nog, gevraagd wist niemand het, waar het Taets gebouw was.

Mogelijk vanwege hun diensten aan de partij mochten een aantal eerst speechen. Prof Dr. Paul Cliteur mocht als eerste. Hij had een onduidelijk verhaal over Hans van Mierlo. Daarna kregen we Ralf Dekker.

Arno Wellens, een financieel journalist, hield een warrig betoog over CBDC maar zijn speech bleef onduidelijk en warrig. Het ging van de hak op de tak. Ik kreeg de indruk dat hij deze dystopische materie niet helemaal zelf begreep en het publiek begreep het al helemaal niet.

Gelukkig was daar Gideon van Meijeren. Dit is FvD beste man in de Tweede Kamer. Gelijk al bij zijn kamer debuut Premier Rutte in de hoek gezet over zijn leugen van het niet kennen van Klaus Schwab wat internationaal opgepikt werd, was een droom start.

Toen het werkelijk hoogtepunt van de middag. CAF sprak. CAF is de Twitter anagram van Catherine Austin Fitts. Zij was een investment banker op Wallstreet en onder secretary in de vader Bush administratie in de jaren negentig.

In tegenstelling tot Wellens, sprak zij heldere woorden over wat CBDC nu werkelijk betekent. Central Bank Digital Currence is een controle middel wat onze vrijheden zal afpakken. Geen vrijheid van meningsuiting meer, geen vrijheid van reizen, geen vrijheid van gaan en staan waar je wilt. Een totalitaire digitale gevangenis staat. Helaas was de spreektijd of te kort en de video haperde ook nog. CAF heeft oplossingen maar deze kwam even kort aan de orde. CAF zei dat ze een simulatie had gedaan van eigen geïnitieerd geld systeem en ze moest er een week van lachen. Zoveel waarde vermeerdering zou het voor iedereen genereren.

De BIS (Bank International Settlement) zeg maar de baas van alle centrale banken, is druk met de invoer van CBDC bezig. CAF toonde op het scherm ook belangrijke gedane uitspraken door deze gestoorde figuren. De baas van de BIS zei het eenvoudig. Iedereen in de wereld krijgt een bankrekening. Deze bankrekeningen zullen in één pool komen waaruit de volgende bankencrisis uit zal worden betaald. Er zullen ook geen regeringen meer zijn.

Dus geen eigen rekening meer met een saldo die van jouw is maar een bankrekening waaruit de bankiers oneindig naar believen kunnen putten om hun gecrashte casino’s een bail out te kunnen geven. Iedereen moet verplicht een chip in de hand laten implanteren, een digitale ID, alle expirimentele mRNA prikken accepteren en een UBI (universeel basis inkomen) waarmee we in onze eigen digitale gevangenis worden opgesloten. Contant geld wordt uitgefaseerd en pin automaten zullen verdwijnen per 2025. Daarna is de gevangenis staat een feit.

Er is wel een lichtpuntje. Als we dit met zijn allen niet willen dan gebeurt het niet. Echter 50% + 1 van de bevolking zal zich er niet tegen verzetten om opgesloten te worden. Dat hebben we al gezien met Covid. En oh ja, geen shoppen meer want “you own nothing and you’ll be happy”. De WEF stakeholders zullen maar al te graag je bezittingen overnemen voor nop.

Wij hebben de overheid niet nodig voor een nationaal bevolkings geldsysteem gekoppeld aan onze identiteit. Geld is een geloof. Je gelooft in de waarde van zo’n bling bling briefje van twintig of je gelooft er niet in. Wij kunnen eenvoudig zelf ons geld systeem creëren. We spreken af dat het te genereren geld ons nieuwe geld is. Niet zoals bij de Utrechtse Euro gekoppeld met de euro. De euro moeten we vergeten.

In plaats van als bij de Utrechtse euro deze munt te kopen met ECB euro’s moet in ons nieuwe geldsysteem het uitgeleend worden en men kan dit geleend geld weer renteloos terug betalen door iets voor de gemeenschap te doen zijnde een product te maken of een dienst uitvoeren. Hierdoor sluiten we de corrupte bankiers met hun inflatie uit. Inflatie zal in ons nieuw geldsysteem niet meer voorkomen. Ook grote schulden en armoede zullen tot het verleden behoren. Iedereen wordt hier beter van. Voor internationale handel kan ons nieuwe geld gedekt worden met goud. Net als heel vroeger worden handels tekorten opgevangen met goud uitruil. Dit deden de Egyptenaren, Babyloniers, Grieken en Romeinen ook.

Er zal een ethische toezicht commissie moeten komen die toezicht houdt op de non profit gemeenschaps banken die het geld gaan beheren. Dit laatste is noodzakelijk voor een goede uitvoering. CAF haalde ook nog even economie professor Richard Werner aan die non profit gemeenschap banken wil herinvoeren nadat de ECB dit type zeer succesvolle bank allemaal in de wielen heeft gereden. Ze bestaan nu niet meer.

Tenslotte: we hebben een leider nodig die iedereen achter zich krijgt en al doet Thierry zijn best, hij is geen leider met aantrekkingskracht als een Pim Fortuyn. Het gaat tenslotte om de toekomst van de jongeren generatie en niet zozeer de toekomst van de zestig en zeventig jarigen ook al zijn de laatste bereid ervoor te knokken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *